Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage en Biodiesel Wash Tank

nylaget biodiesel ofte inneholder urenheter som kan ha negativ innvirkning på ytelsen i dieselmotorer. Mange biodiesel produsenter benytter en vasketanken for å spyle uønskede partikler og såperester fra brenselet ved hjelp av en fin tåke av vann.Den vann sprøytes på toppen av biodiesel. Siden den er tyngre, synker den gradvis til bunnen av tanken, bærer med seg forurensninger. Når vannet legger seg på bunnen kan det tappes fra tanken, slik at rent brennstoff bak. Du trenger:
55-gallon stål trommel
Drum deheader
3/4-inch kuleventil
Pipe skiftenøkkel
200 inches av 1-tommers vinkeljern
Sveiser
5-gallon bøtte
24 - med 24 - tommers sammensatte bord
24 - av 24-inches av plastfolie
Silicon tetningsmasse
Bricks
Vis mer Instruksjoner

1.

Skjær bunnen av en lukket stål 55-gallon trommel med et verktøy kalt en tromme deheader. Dette vil være toppen av vaske tank.
2

Vend trommelen over. Tråden en 3/4-inch kuleventil inn i hetten på trommelen. Trommelen kan ha to landskamper, hvorav den ene skal ha en 3/4-inch tråd som vil akseptere ventilen.
3

Sveis et standpunkt for tanken ut av 1-tommers vinkel jern. Stativet bør ha fire avstivet ben, og har en vertikal klaring på 18 inches. Den ene siden bør være åpne og ha en horisontal avstand av 18 inches. Dette tillater plassering av en 5-liters bøtte under vasketanken for drenering av vaskevann fra bunnen av vasketanken.
4

skjære et stykke av forbindelse brettet litt større enn toppen av vaske tank. Lim et ark av plast til bunnen av dette lokk. Påfør silikonmasse rundt kanten av lokket, og at lokket for å sitte inntil silisium mister sin klebrighet. Det bør fortsatt være myk.
5

Sett lokket på trommelen, silisium ned. Plasser noen klossene på toppen av lokket for å trykke det ned, slik at en fin tetning i form av rim. Lokket vil fortsatt være flyttbare (silisium vil ikke holde), men det vil gjøre en fin segl når det er på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134429.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff