Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

History of Hydrogen Strøm

På grunn av fallende forsyninger av billig fossilt brensel og deres virkninger på miljøet, har hydrogen fått mye oppmerksomhet som en mulig fremtidig løsning på jordens energi problemer, ifølge New York Energy Smart nettside. Ideen om å bruke hydrogen er ikke ny, men. Nittende århundre

I 1838, oppdaget Christian Friedrich Schonbein, en sveitsisk kjemiker, brenselcelle effekt, som er skapt ved å kombinere hydrogen og oksygen gass til å produsere elektrisitet og vann. Syv år senere, Sir William Grove, en engelsk forsker og dommer, skapte en "gass batteri" og fortjent til tittelen "Father of the Fuel Cell".
Twentieth Century
< p> I 1920, ombygd tysk ingeniør Rudolph Erren de forbrenningsmotorer av lastebiler, busser og ubåter for å kjøre på hydrogen og hydrogen blandinger. I 1959 Francis T. Bacon bygget en hydrogen-luft brenselcelle som produserte fem kilowatt elektrisitet og drevet en sveisemaskin. I det samme året, Harry Karl Ihrig drevet en 20-hestekrefter traktor ved en brenselcelle. En 1972 Gremlin, endret ved University of California i Los Angeles team, vant førsteprisen for laveste tail-pipe-utslippene på 1972 Urban Vehicle Design Competition. I 1988 gikk den sovjetiske Tupolev Design Bureau en av en kommersiell jet tre motorer på hydrogen. I 1990, verdens første soldrevne hydrogen produksjonsanlegg ble satt i drift i Tyskland.
Tjueførste århundre

I 2000 presenterte Ballard Power Systems første produksjons-klar brenselcelle for bilindustrien. I 2004 testet den tyske marine dypvanns første fuel-cell-drevne ubåten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134404.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff