Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik feilsøker Bio-diesel Produksjon

Bio-diesel produksjon innebærer en relativt grei serie av kjemiske reaksjoner, men mange ting kan fortsatt gå galt i et hjem produksjon setting. Forstå den sannsynlige årsaken til en bio-diesel reaksjon svikt kan hjelpe deg å redde en batch eller i det minste unngå lignende problemer i future.Also, mislyktes bio-diesel kan av og til føre til utilsiktet produksjon av noe nyttig, som såpe. Erkjennelsen når dette skjer kan hindre at det blir et totalt tap. Du trenger
Test tube
Lagring containere
500 ml målesylinder eller kolbe
Scale
Vis flere instruksjoner
ingen åpenbare Boundary Layer
1

Se etter en klar grense mellom de bio-diesel og glyserin lag. Hvis det ikke er en, har natriummetoksyd ikke reagert riktig med den vegetabilske olje og bio-diesel har ikke blitt opprettet. Dette kan skje når natriummetoksyd er lov til å sitte for lenge før de blir lagt til olje, eller når for mye lut har blitt brukt.
2

Mix et utvalg av feil reagert batch med noen vann. Hvis såpeskum form, har du brukt for mye lut. Sjekk for harde klumper i batch. Dette er såpe, men det må bearbeides videre for bruk, hvis det er ønskelig.
3

Tøm rennende væske fra batch, forlater hardt, geléaktige såpe bak. Du kan titrere væske igjen og gjenta bio-diesel produksjonen på den for å berge en del av batch.
Utilstrekkelig glyserin Produksjon
4

måle mengden av glyserin produsert i batchen. Hvis du finne mindre enn 100 milliliter per liter olje i batchen, da den bio-diesel reaksjonsprosessen er ufullstendig. Hvis du titreres riktig, er dette sannsynligvis forårsaket av lut som har vært lagret for lenge, mister sin effekt.
5

Bland en ny gruppe med methoxide bruker 0,75 gram lut og 0,03 liter metanol for hver liter olje i den mislykkede batch.
6

Legg til ny methoxide til den mislykkede batch og prosessen som før. Dette bør fullføre bio-diesel reaksjon, noe som gir mer glyserin fra batch.
Testing Bio-diesel for Quality
7

Ta en prøve av bio-diesel og bland det med vann i et reagensrør. Rist røret kraftig. Det bør skille fra vannet svært raskt. Hvis den ikke gjør det, inneholder bio-diesel for mange miljøgifter og trenger ytterligere rengjøring før bruk.
8

Ta en prøve av drenert vaskevann fra siste vask syklus. Hvis det ser skitten ut, må bio-diesel annen vaskeprogrammet.
9

Rist prøve av vaskevann kraftig. Hvis det gjør såpeskum, er såpe nåtid og bio-diesel vil trenge mer vask.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134405.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff