Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

DIY hydrogen Joe Cell

T Joe celle består av en serie av konsentrisk plasserte rør som holdes i suspensjon inne i en beholder av en rustfri stålbolt. Beholderen er fylt med vann belastet av en lading vat. Når bilen startes, platene bli belastet med 12 volt som fører til en reaksjon i vann som resulterer i hva oppfinneren Wilhelm Reich referert til som orgon energi (selv om det var nok bare hydrogen). Denne energien går deretter gjennom et rør inn i motorens manifold, hvor den blander seg med bensin, og fører til at forbrenning skal skje på en mer effektiv og energisk hastighet. Orgone Energy

Orgone energi ble skapt i en publikasjon av Wilhelm Reich i 1923 som livsenergi av alle levende ting. Ifølge Reich, organiserer orgon energi på alle nivåer, og dermed trosset andre lov termiske dynamikk. Reich mente energien var rikelig i alle levende ting og kan potensielt bli brukt. Ifølge Reich, er potensialet i denne energien som finnes i energi blemmer han betegnet bions. Reich rapportert at bions kunne produseres på en mye større hastighet ved oppvarming av et stoff, som vann eller sand, og dette førte til slutt til det som har kommet for å bli kalt Joe celler. Fenomenet orgon energi har blitt tilbakevist av moderne vitenskap, men tilpasninger av Reichs opprinnelige eksperimentet har blitt brukt til hydrogen brenselceller. Dette ble opprinnelig gjort av "Joe X" i Australia mellom 1993 og 1997, derav navnet Joe celle. Selv om Joe har gjort noe forsøk på å gi økonomisk kapitalisere på brenselceller, har han levert flere seminarer og foredrag i Australia viser hvordan cellene fungerer og hvordan å konstruere dem.
Platene

Platene må være rustfritt stål, og de fleste Joe celler bruker en konsentrisk rekke av en-inch, 2-tommers, 3-tomme og 4-tommers rør kuttet til nøyaktig samme lengde. Rørene er isolert av et arrangement av gummi isolatorer anbragt mellom rørene ved 120-graders intervaller. Disse isolatorer også tjene til å holde rørene på plass.
The Bolt

En rustfri bolt er trykk-drevet inn i sentrum av en tommer røret. Bolten skal være laget av rustfritt stål for å redusere dets magnetisme, med et sekskantet hode for å tilveiebringe en tettere passform. Kombinasjonen av bolten og rørene danner en katode. Minuspolen på bilbatteriet skal kobles til katoden. Slutten av bolten skal være drevet inn i en gummimaljen å hindre den fra å gjøre elektrisk kontakt med resten av cellen.
Container

plate montering og bolt er plassert i en rustfri stålbeholder som kalles anoden beholderen. Bolten passerer faktisk gjennom bunnen av beholderen hvor den blir nøytralisert av gummimaljen og tjener til å holde platene suspendert i vann. Anoden beholder er avkortet av med en kjegle-formet lokk som må ha en vinkel på minst 45 grader, men optimalt 52-54 grader. En 1-tommers rør aluminium går fra toppen av beholderen til motoren manifolden og må plasseres slik at den går kontinuerlig ved en opp vinkel da drivstoffet fra cellen stiger. Den positive ledning fra kjøretøyets tenning skal kobles til enden av aluminiumrør med en fly klemme for å gi en 12-volts kostnad til anoden. Den ende av aluminiumsrøret er koplet til motorens manifold med en gummislange for å forhindre elektrisk kontakt. Noen direkte metall kontakt med aluminiumsrør eller anode container kan kortslutte batteriet.
Charged Water

anode container er fylt med ladet vann til rette for produksjon av hydrogen via ionisering. Vannet bør lades i en lading vat, lagt en innretning mye som bilen celle med ni plater i stedet for tre, og deretter til anoden container etterpå. Tilførte vann er rik på tunge metallioner og andre forskjellige elementer samt biologisk materiale, og det er best høstet fra en naturlig kilde som en fjær. Teorien hevder at ved å belaste vannet i en lading vat før du bruker det i en brenselcelle, en viss potensiell energi (referert til som orgon energi ved Reich og nåværende støttespillere) kan bli brukt. Det finnes ingen vitenskapelige bevis som støtter denne ideen, selv om noen har spekulert i at ladeprosessen liksom danner en katalysator i vannet for å hjelpe ionisering og produksjon av hydrogen. De fleste moderne hydrogen brenselceller bare bruke natron for denne katalysatoren, men ladede vann-entusiaster hevder at ladet vann er mye mer potent basert på rent metafysiske tro.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134285.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff