Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Offentlige tilskudd til elektriske biler

Populariteten til alternative former for energi har historisk vært knyttet til prisen på et fat olje. Utenlandsk olje avhengighet og utslipp av klimagasser fra forbrenning av fossilt brensel er to viktige drivere som inspirerte den "grønne" revolusjon. Fremme av alternativ energiteknologi blir støttet av statlige tilskudd som fremmer forskning og utvikling på en ny generasjon elektriske biler. Typer av elektriske biler
Hybrid og alle elektriske kjøretøy skaper grunnlag for en renere fremtid.

En kombinasjon av strøm og vanlig bensin motor driver elektriske biler på veien i dag. Den plug-in hybridbil har en batteripakke for sin viktigste strømkilde. Etter hvert som batteriet lades ut, sparker en elektrisk generator drevet av den konvensjonelle motoren for å lade den og også kjører elektrisk motor. I kontrast, stoler helelektriske bilen helt på batteristrøm og ikke har en generator for å utvide sin driving range. Men begge modellene har bestemmelser for sine batterier skal lades ved å plugge strømkabel i en beholder på kjøretøyet.
Amerikanske Recovery og reinvestering Act av 2009
The American Recovery og reinvestering Act satt til side $ 2400000000 for elektriske biler.

Obama-administrasjonen kunngjorde at $ 2.4 milliarder ble bevilget til å finansiere prosjekter i over 20 land knyttet til å utvikle neste generasjon av elektriske biler. The Department of Energy vil velge prosjektene. En lik andel i matchende bidrag vil komme fra privat sektor stipend utmerkelser. Prosjektene vil fokusere på forskning og utvikling av avansert batteri og elektrisk-stasjonen teknologier.
Battery Research Grants
Batteri ytelse og pris er sentrale spørsmål for elektriske biler.

Batteri kostnad, størrelse, vekt og ytelse er viktige faktorer i elektriske biler. Under den amerikanske Recovery og reinvestering Act, vil $ 1.5 milliarder i tilskudd øremerket for batteri forskning og utvikling. The US Department of Energy forventer at prisen på en 100-kilometer rekkevidde batteri for å slippe fra $ 33,000 til $ 16,000 i 2013.

Lithium-ion-batterier har en høyere energitetthet og er lettere og mer kompakt enn den konvensjonelle bly- syre bilbatterier. Gjennombrudd i eksotiske-materialer forskning holder løftet om å produsere et batteri med 10 ganger energitettheten av litium-ion til en tredjedel av prisen.
Infrastructure Deployment Grants
Et nettverk av ladestasjoner er viktig å utvide rekkevidden av elektriske biler.

utbredt bruk av elektriske biler er avhengig av et stort nettverk av kommersielle batteri-ladestasjoner å utvide driving range på en nasjonal skala.

Under Recovery Act, er 20 000 boliger, kommersielle og offentlige ladestasjoner planlagt å være tilgjengelig over hele landet innen 2013. I tråd med dette initiativet, fikk Coulomb Technologies en $ 15 millioner tilskudd til å distribuere 5000 boliger og kommersielle ladestasjoner og 2600 elektriske biler i ni store amerikanske storbyområder. Annen infrastruktur spillere inkluderer Better Place og ECOtality.
Forbruker Europa Grants
Cash tilskudd er tilgjengelig for europeiske el-bilkjøpere.

Storbritannia kunngjorde at regjeringen ville tilby en "Plug-in Car Grant" av 5000 NOK til kjøpere av elektriske biler, eller ultra-lav-karbon biler, fra januar 2011. I Irland kan elektrisk-bilkjøpere får offentlige tilskudd på € 5000 og fritak fra bil registrering avgifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134364.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff