Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Virkningen av elektriske biler

The Automotive Industry er nå inne i den mest revolusjonerende endring siden oppfinnelsen av bilen selv. Frykten for global oppvarming, blant andre bekymringer, er den fremtredende årsak til flyttingen over til elektriske biler. Mens de reelle virkningene elektriske biler vil ha på samfunnet er rett og slett ukjent, bytte til elektriske biler spiller en viktig rolle i å ta global oppvarming frykt. Elektriske biler vil påvirke mer enn bare miljøet, men med en så disig fremtid foran seg, kan man bare gjette, hvordan elektriske biler vil påvirke vår verden. Hva er en elektrisk bil?
En titt inne på en elektrisk bil.

Før bestemme virkningen av elektriske biler, er det viktig å vite hva en elektrisk bil er.

Hvordan den elektriske motoren fungerer er i utgangspunktet det samme som det ville fungere i noe som en blyantspisser. I hovedsak er bilen hus batterier, formelt blybatterier tilbake på 1990-tallet, men nå lithium batterier som de som brukes i en bærbar datamaskin.

Hva hovedsak skjer litiumbatterier levere en elektrisk potensial forskjell eller, som det er mest kjent, en spenning til kretsen. Denne spenningen er hva krefter kretsen. Tenk på det som pumpen i et vannrør. Batteriets spenning gir mulighet for flyten av strøm i en krets på samme måte som en vannpumpe åpner for strømmen av vann gjennom et rør. Strøm gjennom ledninger forårsaker et magnetisk felt akkurat som du ville fått fra en normal permanent magnet. Ledningene i kretsen er viklet flere ganger i løpet av en sylinder, slik at de vil skape et sirkulært magnetfelt. Når strøm strømmer gjennom ledningene, hvis andre magneter er plassert nær nok til kretsen og inne i magnetfeltet, vil de begynne å rotere i en sirkulær bevegelse kalles dreiemoment.
P Dette dreiemoment er kraften som driver overføring og, til slutt, svinger hjulene. Elektriske biler vanligvis kommer med enten en kontinuerlig variabel transmisjon (CVT) eller, som med den nye Tesla Roadster, en enkel ett-trinns gearkasse.

Mekaniske vilkår, elektriske biler er mye enklere og operere mye annerledes enn bensin biler. Elektriske biler har ingen eksos, er nesten lydløs og for alle de ytelse nøtter der ute, de leverer maksimalt dreiemoment fra null omdreininger. Denne teknologien har kommet langt siden sin oppfinnelse også. Alle er kjent med den nye Tesla Roadster vil fortelle deg ikke bare om sin meget respektabel rekke og vakker sportsbil ser ut, men også sin utrolige superbil ytelse.
Positivt av å eie en elektrisk bil
Lading en Tesla Roadster koster usle $ 5,77 versus $ 2,70 en gallon for gass.

Elektriske biler:

Er mye enklere, billigere og renere å service og gjøre vedlikehold på enn bensinmotorer Er

mye billigere å lade med elektrisitet enn fylle med bensin, og muligheten. av hjemme-ladestasjoner kan være veldig praktisk.

Sannsynligvis vil løsne oljeselskapenes grep og USAs avhengighet av utenlandsk olje.

Har motorer som er godt egnet for både by og på motorvei kjøring ved å være både glatt og har et høyt dreiemoment.

er mye renere, billigere og lettere å resirkulere enn bensin biler.

Den største fordelen er skjønt at elektriske biler avgir ingen eksos, slik at de produserer ingen klimagasser som skader miljøet og bidrar til global oppvarming.

Cons of Electric Cars
Vil biler blir til mobiltelefoner?

Elektriske biler er ikke uten sine feil. Men de fleste feil har å gjøre med å endre den fra en vitenskap eksperiment inn i en hverdag lett å leve med automobile.Electric biler: en

Vil være vanskelig å lade. Putting ladestasjoner i alles hjem vil være ganske vanskelig, spesielt for de som bor i byen, og kan parkere tre kvartaler unna der de bor.

Lade i en rimelig tid også kunne være problematisk. Målet vil være å lade på samme tid det tar å fylle en bil med bensin.

Ha en kortere rekkevidde. Utvalget, selv om det har blitt en betraktelig nylig, trenger fortsatt å vokse til å bli et reelt alternativ til bensin biler.

Kan være vanskelig å holde belastes. Enhver elektrisk drevet gadget fra radioen til oppvarmede seter dreper direkte batterilevetiden og rekkevidden av kjøretøyet.

Er rolig, noe som kan være ganske farlig for fotgjengere i en bråkete by eller i et nabolag fullt av barn. Mulige løsninger har vært forslaget om å ha bil ringetoner, så i tillegg til en politi sirene eller iskrem van låter kan vi snart høre John Mayer sanger eller techno jingle bells.

Kan bety døden av idrett og racerbiler.

kan bety slutten for sjelen, karakter og personlighet av biler, alle ting som skiller dem fra andre maskiner.
bilder History of Electric Cars

GM nyeste elbil-konseptet er Chevrolet Volt.

På 1990-tallet introduserte General Motors første elbil for publikum. Den kom i form av Saturn EV1 og til tross for å bruke gamle blybatterier å drive det, var faktisk raskere enn mange av sine bensindrevne konkurrenter.

EV1 ble aldri teknisk solgt til noen som en bil og var bare tilgjengelig for leie. Til tross for råolje interiør og lange ladetid, var EV1 svært vellykket på en liten skala og var ment å være en titt videre inn i fremtiden for bilindustrien.

EV1 var dessverre, og under mye kontrovers og protest, tatt ut av produksjon med den eneste gjenværende modellene strippet mekanisk utstilt i museer. Hva EV1 demonstrert, skjønt, var at en elektrisk bil var mulig, og var like dyktig som en bensin bil selv med 10 år gammel teknologi.
Hva betyr dette for fremtiden?

En tidløs klassiker, men vil det være borte en dag? p Med den teknologien nå nærmer svært brukervennlig etapper, betyr dette da bety døden av bensindrevet motor som vår viktigste kilde til transport? Og for alt utstyret hoder der ute, doe det også bety døden av dagens moderne sportsbil?

De fleste bilentusiaster har sikkert sett den Tesla og kanskje noen har sett den nye Green GT, en helelektrisk racerbil som er ment å konkurrere i Le Mans 24-timers løp i et par år. Men som mange vil fortelle deg, det er bare noe om en gass-drevet bil som du ikke kan gjenskape med en elektrisk motor.

Kanskje for å oppdage hva som er neste og hva du kan forvente i de neste årene, bør man se bakover på hva det gassdrevne motor erstattes.

På slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet, ble hestene brukes til alt fra varebiler, diligencer, og selv haling vanntanker til branner. Men tenk hester i en by, gjødsla på tvers av gatene, trengte feed for å holde hester i live, den forferdelige livet de hadde haling, blir pisket så de ville holde det gående. Så når Henry Ford endelig gjort en rimelig bil og bilen reddet hesten. Hesten kunne endelig brukes recreationally.

Dag er ridning en stor sport. Hendelser som Kentucky Derby fortsatt ha en dyp effekt på samfunnet vårt, og har enorme mengder penger involvert. Selv om ingen lenger brukes strengt for transport lenger, har hesten langt fra bleknet i bakgrunnen.
P Dette kan bare være et forvarsel for hva som vil skje med gassdrevne biler. I løpet av uken, går du til arbeid og butikkene, leverer ungene på skolen og parkere el-bil på parkeringsplassen. Så til slutt, når tiden er rett og stemningen slår deg, går du for en eksplosjon i din elskede gammel jente og ikke lenger trenger å bekymre seg for at hun skal være borte en dag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134153.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff