Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan Trykk Olje for Making Biodiesel

De fleste kommersielle olje avlinger er behandlet i olje ved hjelp av industrielle løsemidler som ikke er praktisk for hjemmet produsent. Men oljevekster solsikke varianter (i motsetning til varianter som brukes til konsum av frø) egner seg godt til småskala mekanisk oljeproduksjon, som produserer rundt tre gram olje per kilo seed.Home olje presser kan kjøpes ferdige eller bygget ved hjelp et sveiset metall-ramme som bærer en tre tonns jekk, som brukes til å trykke oljefrø inne i en spesialbygget stempel med hull i den ytre vegg for å frigjøre oljen. Du trenger
Oljeholdige typen solsikkefrø
Blender
Olje trykk
0,5 mikron filter
Vis flere instruksjoner
en

Process oljefrø-type solsikkefrø i en blender til de danner et godt måltid. Oljevekster varianter trenger ikke å bli skrog før blending.
2

Varm solsikkefrø måltid i en 300 graders ovn i 20 minutter, eller til den når 170 grader. Rør blandingen hvert femte minutt.
3

Place solsikkefrø måltid i olje trykk. Trykk måltid før all olje er utvunnet.
4

Filtrer nypresset olje gjennom en 0,5 mikron filter for å fjerne fine partikler av frø og skrog. Micron filtrering på 0,5 er akseptabelt for biodiesel produksjon uten ytterligere filtrering.
5

Oppbevar filtrert solsikkeolje i en lukket beholder for videre behandling. Rene, tydelig merket bensinkanner fungerer godt til dette formålet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134400.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff