Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage en Water Gass hybridbil

En vann gass hybridbil kjører på både vann og gass. Den motoren blir konvertert til å kjøre både bensin og HHO (som er to deler hydrogen og en del oksygen), også kjent som Brown gass eller oxyhydrogen. Teknologien er relativt enkel og bidrar til å redusere kostbar gass consumption.Running bilen på vann er ikke en ny idé. Dampmaskiner drevet tog i det 19. århundre. En hjemmelaget oxyhydrogen generator fungerer fordi den introduserer en positiv elektrisk ladning til vann (negativ), som konverterer til hydrogen vann split, elektrolyse. Hydrogengass stiger til forgasseren, noe som betyr at du bruker mindre gass for å fyre av motoren. Du trenger
Plastic Quart norgesglass med påskrudd lokk
En vei tilbake flyten ventil
åtte faner, rustfrie plater med jevnt plassert 2 ¼ "hull (fanene bør også ha ¼ , "hull)
2 ¼" nylon bolter
7 nylonskiver
2 ¼ "rustfrie bolter
7 rustfrie skiver
36-grade grovt sandpapir
Clean gummihansker
Black negative 20 amp elektrisk ledning
Red positive 20 amp elektrisk ledning
30 amp sikring
to sommerfugl nøtter
gummiskivene
Rørlegger er limet
10 fot rustfritt stål wire
10 fot 5/32 "vakuum slange slange
Universal automotive tee kontakt
Black elektrode kontakten
Red elektrode kontakten
en gallon destillert vann
Vis flere instruksjoner

1.

Sand hver overflaten av rustfritt stål, metall plater i en "X" mønster for å skape mer overflaten motstand for elektrolyse. Dette kan øke vann gass hybrid generator utgang 40 prosent. Bruk gummihansker samtidig som generator, for å forhindre fingeravtrykk og oljerester fra forurensende overflaten.
2

Koble de åtte metallplater med de to nylon bolter, plassere en nylonskiven mellom hver plate å tillate vannføring. Dette skaper elektrolyse som skiller hydrogen og oksygen. Plasser dem med sine faner på toppen og alternative sider, venstre og høyre.
3

Drill fire hull i lokket på Quart container og forsegle hullene med gummi skiver. Sett tilbakeslagsventil, de to elektroder kontakter og eksos slangen inn i hullene. Fest eksos slange med rørlegger er lim. Den knallgass stiger opp gjennom eksos slangen og går til forgasseren, noe som gjør Browns Gass eller HHO.

4

Kjør rustfrie bolter gjennom hullene i de vekslende faner, og pass på at du har plassert skiver mellom platene for å gjennomføre den elektriske ladningen. Kjør den sorte ledningen fra den svarte elektroden kontakt, gjennom lokk til enden av bolten (gjennom kategoriene direkte under). Gjør det samme med den røde ledningen, kjører det gjennom den røde elektroden dirigent. Lodd ledningene på plass.
5

Plasser elektrolyse generator i Quart norgesglass. Dette er hjertet av den hjemmelagde oxyhydrogen generator. Fyll den med destillert vann og tett med lokket.
6

Lodd den sorte ledningen til den svarte elektroden og kjøre det direkte til batteriet. Lodd den røde kabelen til den røde elektroden, kjøre det gjennom 30 amp sikring, og deretter koble den til tenningen. Generatoren vil bare fungere når bilen er i gang.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133941.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff