Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hva er HHO Alternative drivstoff?

Av alle myter om HHO (hydrogen-hydrogen-oksygen, eller oxyhydrogen) generatorer, den største er at de ikke fungerer. Mens noen akademikere og ingeniører hevder at de ikke kan muligens utføre, er det faktum at HHO generatorer ofte gjør økt drivstoff kjørelengde. En vanlig holdt troen er at gassen de produserer primært opptrer som drivstoff i sin egen rett, men hemmeligheten til HHO suksess kan godt være litt mer esoteriske. Historie

Begrepet knallgass - to deler hydrogen og en del oksygen - ble foreslått av Ruggero Maria Santini, professor i fysikk ved Boston University. Selv om Santini teorier, slik som anvendt hadron mekanikk og Magnacule Teori, satte ham i utkanten, tok en filippinske ingeniør ved navn Daniel Dingle ham alvorlig. Dingle bygget en bil drevet av annet enn vann-avledet oxyhydrogen i 1968, at bilen danner grunnlaget for alle moderne HHO-drevet generatorer
Funksjon

HHO generatorer bruke. en prosess som kalles elektrolyse for å splitte oksygenmolekylet (H2O) i sine enkeltkomponenter atomer, som blandes sammen for å danne en gass som er to tredjedels hydrogen og en tredjedel oksygen. HHO elektrolyse innebærer bestått enorme mengder elektrisitet mellom to plater, som er atskilt med mindre enn en kvart tomme for vann. Når strøm "bryter" vannmolekylet fra hverandre, den resulterende oksygen og hydrogen boble til toppen av cellen, hvor det tappes inn i motorens inntak med en slange.
HHO som Fuel

HHO gass kan brukes på to måter, enten som et supplerende brensel eller drivstoff i sin egen rett. Fordi det bærer sin egen oksygen, kan knallgass Combust i fullstendig fravær av luft, og dette kvalitet gjør HHO-gassmotorer litt kraftigere enn luft-avhengige gassmotorer og arbeider i en lignende måte å nitrometan eller lystgass. Med en stor nok celle, er det mulig å bygge en bil som kjører på nesten ingenting, men HHO, selv om du fortsatt trenger litt bensin for å starte motoren.
Tilskudd

HHO sparer drivstoff ved å supplere bensin, men det har en tendens til å fungere best på moderne av bensin. Hydrogen er ideell støkiometriske forholdet (det ideelle forholdet mellom drivstoff til oksygen) er litt ut av sin to-til-en hydrogen til oksygen, så det krever styrking fra motoren til å fungere. Av bensin bruker oksygen sensorer som forteller datamaskinen hva motorens luft-drivstoff-forholdet er i sanntid, slik at datamaskinen til å automatisk redusere mengden av bensin det injiserer. Hovedsak, vet maskinen den blir ekstra drivstoff fra et sted, så det reduserer hvor mye gass motoren mottar.
Myth Busted

Mens allment akseptert argument mot HHO er at motoren bruker så mye hestekrefter snu dynamoen å gjøre makt for cellen som den får fra brenning av HHO gass, mislykkes denne antagelse å ta hensyn til noen grunnleggende dynamo design. Går av den aksepterte logikk, er lik elektrisitet hestekrefter, så slå på radioen bør redusere drivstofføkonomi. I virkeligheten er 75 prosent av hestekrefter brukes til å drive en dynamo ikke brukes til å lage elektrisitet, det er brukt bare for å holde dynamoen spinne. Dette betyr at dynamoen alltid har en viss mengde kinetisk energi i reserve for å kjøre HHO generator, så noen ekstra drivstoff den produserer kan forbedre drivstofføkonomien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134260.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff