Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Texas Alternative Fuel Grants

Delstaten Texas har skapt en rekke tilskuddsordninger rettet mot å stimulere til bruk av alternative drivstoff i kjøretøyer. Noen tilskudd er rettet mot industrielle og kommersielle kjøretøyer i et forsøk på å få ineffektiv, sterkt forurensende tunge biler av veien til fordel for biler som kan dra nytte av det siste innen alternative drivstoff teknologi. Andre tar sikte på å oppmuntre enkeltpersoner til å kjøpe biler som kjører, helt eller delvis, på alternative drivstoff. Denne listen beskriver noen av de mer fremtredende alternative drivstoff stipendprogram i Texas. Natural Gas Initiative Program Grant

NGIP stipendet gir bevilge penger til utskifting av tunge statlige kjøretøy, for eksempel søppelbiler og busser, som bruker diesel med biler som kjører på naturgass. Mens offentlige kjøretøy flåter gis første prioritet, kan enkelte private bilparken som deltar i betydelig arbeid med regjeringen også være kvalifisert.
Texas Clean Fleet Program

The Texas Clean Fleet-programmet er utformet for å gi bevilge penger til utskifting av diesel bilparken. Tilskudd kan brukes til å dekke kostnadene ved å kjøpe hybrid eller alternative drivstoff kjøretøyer av selskaper som har flåter av minst 100 biler, og skal erstatte minst 25 biler. Tilskuddene kan dekke inntil 80 prosent av kostnadene for utskifting.
Houston-Galveston Alternative Fuel Vehicle Grants

De åtte fylkene som inngår i Houston og Galveston områder av Øst-Texas gi tilskudd til enkeltpersoner og bedrifter som ønsker å kjøpe nye alternative drivstoff utstyr og kjøretøy. Tilskudd er også tilgjengelig for bedrifter som investerer i alternative drivstoff infrastruktur og kan gi opptil 75 prosent av den økte kostnaden for innkjøp.
Dallas-Fort Worth Clean Heavy Duty Kjøretøy Grants

North Central Texas Council of regjeringer gir tilskudd for å redusere utslipp av tunge kjøretøyer ved å skape insentiver for utskifting eller ettermontering av slike biler med renere drivstoff systemer. Tilskuddene er rettet primært mot anleggsmaskiner, kommunale bilparken og prosjekter og teknologier som reduserer tomgang blant tunge kjøretøy.
North Central Texas Clean School Bus Program

The North Central Texas Council of regjeringer gir også tilskudd til kjøp av rene skolebusser. Dette programmet er rettet mot å hjelpe lokale skolen distrikter redusere utslippene skapt av skolebuss flåter, både ved å gi informasjon om rene skolebusser og ved å gi stipend penger til kjøp av rene skolebusser og bedre inaktiv reduksjon teknologi.

New Technology Research and Development

Texas utslippsreduksjon Plan overvåker New Technology Research and Development programmet, som distribuerer bevilget penger for å skape incentiver for forskning og utvikling av alternative drivstoff teknologier. Nye drivstoff og drivstoff produksjonsteknologier er ett fokusområde under denne stipendprogram.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134338.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff