Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvor å Feilfri brukt matolje for Diesel Fuel

Mange dieselbiler, særlig eldre, kan kjøre på ren vegetabilsk olje. For grønnsak som skal brukes som drivstoff, må den være ren og fri for fremmede partikler. Hvis den vegetabilske oljen ikke renses før bruk, kan det føre til alvorlige skader på kjøretøyet. Rengjøring av vegetabilsk olje bidrar også til å holde den i flytende form som er enklere å lagre og dispensere. Du trenger
Cloth
Paint filter Brukte matolje
Vis flere instruksjoner
en

Varm oljen til en temperatur som gjør det flytende. Noen oljer krever mer varme for å slå den til en flytende form, og andre er flytende ved romtemperatur. Varm det nok at den går lett gjennom et filter.
2

Fashion et filter til kanten av beholderen med brukt vegetabilsk olje. Hold eller binde filteret til det strømme kanten av beholderen, eller på toppen av beholderen fanger ren olje. Oljen må passere gjennom dette filteret før du kan bruke den i et kjøretøy, og du kan trenge å filtrere olje flere ganger før oljen er ren.
3

Kontroller olje å gjøre at den er ren. Når du ser inn i flytende olje, skal den vises fri for partikler og objekter. Hvis partiklene fortsatt, filtrere oljen igjen til det ikke er synlige rester i oljen.
4

Oppbevar oljen i en ren beholder. Pass på at ingen partikler eller andre gjenstander kan komme inn i beholderen som inneholder olje, eller du må gjenta filtrering. Trommer, bøtter med lokk, eller drivstoff containere alt fungerer bra.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134149.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff