Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage en Car Run på LPG

Biler kan bli endret for å bruke flytende propangass (LPG). Omdannelsen reduserer forurensningen utgang fra kjøretøyet, og kan redusere kostnadene for operasjonen. Mens kjørelengde kan være forenlig med at før konverteringen, er kostnaden for LPG ofte mindre enn bensin. Konverteringen krever flere verktøy og noen spesialisert utstyr, tilgjengelig fra LPG forhandlere, selv om det kan oppnås ved et hjem mekaniker, ifølge bladet "Mother Earth News." Du trenger
LP tank
LP Converter, Høytrykksslanger
lavtrykksslange
Nøkler
Vis flere instruksjoner
Fuel System
en

Velg en tank med en stor kapasitet. Påfylling en LPG-tank er ikke så enkelt som å stoppe på den lokale bensinstasjonen. Pass på at tanken har nok kapasitet til å sørge for kjøretøy operasjoner før du kan gå tilbake til en kjent LPG drivstoff kilde. LPG-tanker er tilgjengelig fra propangass distributører.
2

Installer LPG tank. På grunn av forskjeller i krav mellom bensin og LPG-tanker, er det sannsynlig tankene er ikke utskiftbare. Finne et trygt sted for LPG tank og installere i henhold til instruksjonene som følger med tanken.
3

Installer en omformer. Denne enheten omdanner det flytende propan til en gass som kan drive kjøretøyet. Konverteringen fører ekstremt kalde temperaturer. Omformeren er plassert slik at varmen som genereres av motoren forhindrer ising av konverteren. Omformere er kommersielt tilgjengelig.
Endre Engine
4

Installer en jet i forgasseren. Disse dysene, noen ganger kalt spud-in jetfly, er innløpet for gassen å gå inn i bilens forgasser, der den blander seg med luft til forbrenningen.
5

Fest to slanger til omformer. En slange bærer LPG fra tanken til forgasseren, den andre bærer gassen fra omdanneren til dysene som er festet til forgasseren. Slangen fra tanken til omformer bærer væske under trykk og skal være av høy kvalitet. Denne slangen kan måtte spesialbestilles fra et fly deler leverandør.
6

Viderekoble kjølevæske fra radiatoren til omformer for å hindre at det fryser opp. Dette krever et varmeapparat slange og tilbehør. Kjør en elektrisk ledning fra konverteringsprogrammet til dashbordet og installere en bryter for å bruke primer på omformeren. En av /på ventil kan installeres i linjen mellom tanken og omformer som en sikkerhetsforanstaltning.
7

motoren gå som normalt. Standard vedlikehold, for eksempel endring av olje, oljefilter og luftfilter, bør videreføres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134208.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff