Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fakta om Propan bilmotorer

Ifølge US Department of Energy, propan -drevne biler står for mer enn 270.000 biler i USA og mer enn 10 millioner på verdensbasis . Propan er kjent som Liquefied Petroleum Gas ( LPG ) og Autogass i europeiske land . Bruk

The Department of Energy rapporterer propan har blitt brukt som drivstoff for biler siden 1920-tallet, og ble klassifisert som et alternativt drivstoff av Energy Policy Act av 1992 . Propan er et populært drivstoff kilde for flåten kjøretøy, for eksempel drosjer og varebiler , på grunn av lave vedlikeholdskostnader og økt motoren lang levetid .
Propan

propan drivstoff for bil motorene er lagret i høyt trykksatt lagertank, hvori propan er en fargeløs, luktfri væske , i henhold til Fuel Economy nettsiden. Når propan frigjøres fra høytrykk tank det fordamper til gass , redusere kaldt vær startproblemer for kjøretøy .
Ettermontering

Den amerikanske regjeringens Fuel Økonomi nettside melder at i 2010 , kommersielt produsert propan - drevet kjøretøy ikke er i masseproduksjon . Flertallet av bensin-og dieseldrevne biler kan ettermonteres å bli drevet av propangass .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134391.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff