Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik konverterer en dieselmotor til vegetabilsk olje

Så det du er, vinden blåser gjennom håret ditt, din favoritt låter som spilles i radio, en vidstrakte motorveien foran deg, bare du og den åpne veien. Og i nesen den behagelige duften av ... pommes frites? Høres rart selvfølgelig, men det ville være tilfellet hvis diesel bil kjørte på vegetabilsk olje. Faktisk kan en hvilken som helst dieselmotor bli konvertert til å kjøre på enten rett vegetabilsk olje (SVO), eller avfall vegetabilsk olje (WVO). Konvertere en dieselmotor til å kjøre på vegetabilsk olje er en kreativ måte å kutte ned på forbruket av fossilt drivstoff. Du trenger:
En bil med dieselmotor
Vegetabilsk olje konvertering kit
4-til-fem plast kanner
fire-til-fem 100-200 micron filtre
Stor sil
to store plast fat
Barrel pumpe med slange
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe en vegetabilsk olje konvertering kit for din dieselbil. Vegetabilsk olje konvertering kits er tilgjengelig for online kjøp fra selskaper som Greasecar Vegetabilsk Fuel Systems, Plantdrive vegetabilsk olje Fuel Systems, og Frybrid vegetabilsk olje Systems.
2

Installer vegetabilsk olje konvertering kit. Du kan gjøre dette selv, eller få den installert for deg av en kvalifisert mekaniker. Hvis du bestemmer deg for å installere det selv må du følge instruksjonene fra produsenten.
3

Installer en annen gass tank for vegetabilsk olje. Du vil fortsatt trenger den opprinnelige tanken for diesel eller biodiesel, spesielt hvis du bor i et kaldere klima. Sørg for å installere en bryter slik at du kan veksle enkelt fra én bensintank til den andre. Vegetabilsk olje tykner ved lavere temperaturer, så det er viktig at du varme opp bilen før du bytter over til vegetabilsk olje, og senere bytte tilbake til vanlig drivstoff for å skylle ut drivstoff linjer før du slår av bilen.
4 < p> finne en kilde for vegetabilsk olje. Du kan kjøre diesel motor på rett vegetabilsk olje fra supermarkedet, men det kan fort bli dyrt. Det beste alternativet er å søke kilder til avfall vegetabilsk olje. Restauranter er de beste kildene til avfall vegetabilsk olje som de tømme sine frityrgryter ofte. Har restauranteiere til å betale for å ha sin spillolje tatt bort, slik at de er generelt villige til å gi det bort gratis.
5

Stikk enden av tønna pumpe i kilden for avfall vegetabilsk olje, og plasser slangen i en av de tomme plast kanner. Pumpe eller sveiv håndtaket på fat pumpen forenkle samling prosessen. Gjenta denne prosessen til alle dine mugger er fylt, eller til du er fornøyd med mengden av olje som du har samlet.
6

Filter din innsamlet avfall vegetabilsk olje. Før du setter den vegetabilske oljen i din dieselmotor, må du sørge for at alle matrester fjernes fra oljen. Når du har samlet oljen i plast mugger, hell oljen gjennom store metall sil inn i en av de store plast fat. La oljen bosette i flere dager. På denne måten noen ekstra mat partikler vil synke ned mot bunnen av sylinderen. Bruke fat pumpe, passerer oljen gjennom 100-200 micron filter og overføre olje fra den første store plast fat til den andre.
7

Legg enden av tønna pumpen i din filtrert grønnsak olje, og plasser slangen slutten av pumpen direkte til din vegetabilsk olje tank. Sveiv fat pumpe for å overføre olje til tanken din. Hvis det er for vanskelig å pumpe oljen direkte inn i bilen, overføre olje til gass kan og hell den i din gass tank.
8

Start bilen ved hjelp av vanlig diesel eller biodiesel. Når bilen har varmet opp, bytte over til vegetabilsk olje tank. Pass på å bytte tilbake til diesel eller biodiesel drivstoff tank flere minutter før din tur utenfor kjøretøyet. Dette vil sikre at den vegetabilske oljen ikke vil størkne i din drivstoff linjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134390.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff