Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Alkoholbasert brensel Fakta

De stigende kostnadene til fossilt brensel som olje og kull, og den voksende miljøbevegelsen har resultert i et behov for alternative drivstoff kilder. En type brensel som har dukket opp som et resultat er alkohol-basert drivstoff. Funksjoner
Etanol kan produseres fra en rekke plante-materiale.

Alkohol-basert brensel enten består i sin helhet av alkohol eller sammen med alkohol som den dominerende ingrediens i de hybride brensel som brukes i flex-fuel-biler. E85 er et eksempel på en slik hybrid drivstoff og består av en blanding av alkohol og bensin.
Typer
E85 er den mest vanlige, alkohol-bensin hybrid drivstoff .

etanol, metanol, propanol og butanol er alle alkoholbasert drivstoff om bare etanol og metanol er praktiske, effektive drivstoff kilder. Etanol er den mest brukte av drivstoff som inneholder alkohol og er bedre enn bensin som det etterlater ingen karbon bak til skade enten motoren eller miljø.
Fordeler
Car motorer generelt krever konvertering til å bruke drivstoff som inneholder alkohol.

Alkohol-basert brensel (og etanol spesielt) kan produseres fra utallige kilder, inkludert avfall, korn og mais. I tillegg er de fornybare, har en høy oktan og er langt renere å brenne enn fossilt brensel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134422.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff