Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Bruk av råolje glyserin

råolje glyserin eller glyserol er den primære biprodukt av biodiesel, men det kan også bli syntetisert fra olje, ifølge biodiesel-strømmer ved University of Minnesota. Glyserin har mange industrielle anvendelser, blant annet som en ingrediens i produksjonen av legemidler og kosmetikk, mat søtningsmidler, frostvæske løsninger, og som energikilde i svin og fjørfe fôr, blant annet. Svin og fjørfe Feeds

Ifølge College of Agriculture and Life Sciences ved Iowa University, svin og fjørfe feeds kan inneholde opptil 10 prosent av råolje glyserin. I en studie utført av Iowa universitetets forskere, ble fem og ti prosent glyserin matet til griser fra avvenning til markedet vekt. Resultatene viste lik vekst ytelse mellom griser på glyserin-supplert kosthold og de matet med en konvensjonell mais-soya kosthold.
Legemidler og kosmetikk

grunn av sin mykgjørende eller fuktighetsgivende egenskaper, er råolje glyserin en viktig ingrediens i farmasøytiske og kosmetiske preparater. Glyserin blir benyttet som i fremstillingen av teofyllin eliksirer, som brukes til behandling av respiratoriske tilstander, slik som astma og bronkitt, ifølge York University. Den farmasøytiske industri anvender også råolje glyserin som et middel til å redusere partikkelstørrelsen av et medikament pulver, som en mykner for å forbedre spredningen av den frakk over tabletter og som ekstra oppløsningsmiddel sammen med vann eller alkohol.


Mat søtstoffer og Defrost Solution

Glyserin er om lag tre fjerdedeler så søt som sukker, ifølge forfatter og forsker Simon Quellen Felt i boken "Hvorfor Det er Frostvæske i tannkrem." Dette forklarer den utstrakte bruk av glycerol i produksjon av søtningsmidler. Glyserin brukes også i de frysepunktet produkter, fordi den har den egenskapen av å senke frysepunktet for vann, som under normale forhold er 0 grader Celsius eller 32 grader Fahrenheit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134430.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff