Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Biodrivstoff vs Fossil Fuels

Utviklingen av forbrenningsmotoren i stor grad revolusjonert verden. Selv om kull hadde vært i utstrakt bruk før da, disse nye maskinene som kjørte på raffinert olje utvidet rekkevidden av den enkelte langt utover sitt eget nabolag, skaper en kultur der friheten til å kjøre ble nesten like viktig som friheten til å snakke. Dessverre er avhengigheten av fossilt brensel og den raske hastigheten som verdens reserver blir oppbrukt som fører til en global energikrise. Fossil Fuels

Fossile brensler som kull, olje og naturgass er dannet ved langsom nedbryting av organisk materiale i et miljø uten oksygen. Råtnende dyr og planter saken, fanget dypt inne i jorden, transformeres ved hjelp av varme, trykk og tid inn i en rik energikilde. De resulterende stoffene er allsidig, relativt enkle å avgrense og produsere en betydelig mengde energi sammenlignet med det som er nødvendig for å hente ut og behandle dem.
Kjører på Empty

Dessverre , fossile brensler også ta lang tid å form og er bare skapt under de rette geologiske forhold. Industrialisering av det 19., 20. og 21. århundre har ført til en vilt økende etterspørsel etter olje og andre fossile brensler for å holde samfunnene som kjører til det punktet at reservene blir tappet på en uholdbar tempo. Med dagens priser, har det vært anslått at den oljen vi bruker på ett år representerer et produkt av hundrevis av år med nedbryting, og prisen er bare økende.
Biodrivstoff

p Med verdens forsyning av fossilt brensel minkende, har mange alternative energikilder er oppdaget eller skapt. Biodrivstoff er en av metodene forskerne har søkt å skape en lett fornybar kilde til å erstatte det vi bruker opp. Biodrivstoff skapes mye på samme måte fossilt brensel er, selv om teknologien komprimerer hundrevis av år med dekomponering til et mye kortere tidsrom. Vanligvis laget av vegetabilsk materiale som mais, sukker eller andre vekster, kan disse biodrivstoff etter hvert erstatte fossilt brensel i vårt daglige liv, og tilbyr en fornybar kilde for våre daglige energibehov.
Ulemper

Den primære ulempen til biodrivstoff er ineffektivitet. Teknologien for å lage dette drivstoffet er fortsatt i sin relative barndom og mange biodrivstoff avlinger anses uegnet fordi de produserer mindre energi enn det krever å vokse og behandle dem. I tillegg har noen forskere fordømt utbredt flatehogst og landbruk viet til å produsere verdifulle biodrivstoff avlinger og foreslår at denne ressursen, mens fornybar, kan være å gjøre mer skade enn godt for planeten.
Future

på slutten, men tror ikke vi vil være i stand til å stole på fossilt brensel mye lenger, og av de fornybare energikildene som finnes i dag, biodrivstoff tilby en betydelig mengde løftet. Nye avlinger og ny teknologi har upped energiutbytte betydelig og kanskje i nær fremtid bærekraftig, vil jord-vennlig avlinger være å gi drivstoff til å holde vår verden beveger seg inn i neste århundre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134073.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff