Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Effekten av etanol på Cars

Med lover i nesten hver stat gjør obligatorisk inkludering av etanol i drivstoff, har sin effekt på biler blitt en alvorlig bekymring for den gjennomsnittlige person. Hvordan det påvirker kjørelengde, ytelse og pålitelighet av deres biler er de mest stemte sakene i dag. Med det nå blir brukt av nesten hver person som eier et kjøretøy, forstå dens sanne kvaliteter har blitt en nødvendighet for å dempe eventuelle bekymringer det kan forårsake. Historie

Etanol har vært brukt i biler siden Henry Ford utviklet Model T, som kjørte på alkohol.
Etsende Kvaliteter

Etanol har en etsende effekt på enkelte eldre motorer produsert før 1998. Dette er på grunn av motorer av denne periode og innlemmer et materiale som utsettes for skade fra alkohol, etanol og sin tendens til å skure rense det indre av eldre drivstoffsystemer. Dette pussebevegelser løsner år med akkumulert innskudd, noe som får dem til å tette drivstoff filtre og små passasjer i drivstoffsystemer, at ytelsen påvirkes. Etanol har en etsende effekt på gummi, er glassfiber og annet materiale som en gang ble brukt mye i bilmotorer, men nå fases ut av bruk.
Etanol Kompensasjon
< p> Etter 1998 begynte bilprodusentene inneholdende materialer som er motstandsdyktige mot etanol er solvent kvaliteter. Kjøretøy produsert etter denne datoen også gjøre bruk av etanol er klare fordeler slik at de kan oppnå enda større effektivitet. Kjøretøy produsert etter 1998 erfaring uten syk effekter fra etanol, og er designet for å operere på optimal ytelse basert på sin tilstedeværelse i drivstoff.
Resultatutvikling

Etanol har den høyeste ytelsen rating av alt drivstoff på markedet, og er utmerket for bruk i høy kompresjon /høy ytelse motorer. Noen profesjonelle automotive racing team har byttet til 100 prosent etanol for sine konkurranse biler. Etanol har egenskaper som gjør at den fungerer som frostvæske i drivstoff, noe som gjør bruk av tilsetninger til bensin i kaldere klima unødvendig.
Kjørelengde

gass kjørelengde med etanol er noe lavere enn med tradisjonell bensin, med et gjennomsnitt på 2 prosent lavere, noe som gjør denne nedgangen ubetydelig for den gjennomsnittlige bileieren.
Gjeldende status

Blended bensin som inneholder etanol er godkjent av alle produsenter av biler i USA. Noen produsenter anbefaler bruken på grunn av det brenner renere enn tradisjonell bensin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134230.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff