Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Miljømessige Fakta om Toyota Prius

Miljøbelastningen av Toyota Prius inkluderer livssyklus av kjøretøyet fra produksjon til avhending. Noen kritikere hevder at Prius er ikke bra for miljøet når alle faktorer er vurdert, men fakta støtter ikke disse påstandene. Fakta

Toyota Prius er en hybridbil, noe som betyr at den drives av både bensin og elektrisitet. Prius ble vurdert av US Environmental Protection Agency (EPA) som "mest effektive samlede" kjøretøy for 2010 årsmodell, på 48 miles per gallon på motorveien og 51 mpg i byen. (Referanse 1)
Climate Change

klima-effekt er målt i tonn CO2-utslipp per år. Den EPA gir carbon footprint av Prius som 3,7 tonn per år, med rekkevidde for alle kjøretøy være 3,5 til 16,2. (Referanse 1)

luftforurensninger

Cars avgir luftforurensning som er farlige for helse og miljø som partikler og forbindelser som skaper ozon. Fordi Prius er den mest karakter kjøretøy i form av MPG, bruker den mindre brennstoff, og så slipper ut mindre ut i atmosfæren enn andre kjøretøy. (Referanse 1)
Hensyn

Produksjon av Prius er mer energikrevende enn for ikke-hybrid-biler. Ifølge en artikkel i skifer, er gruvedrift prosess for nikkel benyttes i batterier for å kjøre den elektriske motoren er ødeleggende for miljøet. (Referanse 2)
Misforståelser

mengden energi brukt i å kjøre en bil gjennom dens levetid langt overstiger den energien som brukes til å produsere og selge bilen, ifølge et faktaark fra University of Michigan Center for Sustainable Systems. Den langt høyere gass kjørelengde og drivstoff besparelse på Prius gjøre opp for energien som trengs i gruvedrift og produksjon for å skape bilen ..

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134163.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff