Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Alternative drivstoff for gassdrevne motorer

bensin-drevne biler har forbrenningsmotorer som kombinerer luft og bensingass for antennelse. Dette forbrenning presser ned på en veivaksel å slå en serie av differensial tannhjul, kjøring hjulene for fremdrift. Siden den primære drivstoff for motor er luft, kan enhver kjemisk katalysator brukes for å tenne den som har et lignende flammepunkt. Alkohol, hydrogen og propan til og med kan være blandet med luften inne i motoren i stedet for bensin. Disse drivstoffsystemer kan installeres av den gjennomsnittlige bakgård mekaniker i ca en dag. Fuel Typer

Et godt alternativ drivstoff er rikelig, billig og mer effektiv enn bensin. Propan og naturgass er gode alternativer, og de er lett tilgjengelig på mange steder. Hydrogen brenner godt og kan fås gjennom elektrolyse, men det er farlig å oppbevare i bilen. Alkohol er et vanlig stoff, men det må blandes med annet drivstoff til å nå et lavere flammepunkt, alkohol damp brenne for varmt for de fleste bensinmotorer som krever oppgraderte deler for å opprettholde påliteligheten
Conversion.

fleste bensin biler kan konverteres til å kjøre på alternativt drivstoff ved å endre drivstoff inntak system og timing for å imøtekomme de ulike egenskapene til det nye drivstoffet. Propan og naturgass krever en herdet stål tank og trykksatt overføring linjer komplett med sikkerhetsutstyr og ventiler. Hydrogen er det mest vanskelig, ettersom det er behov for en kjøletankbeholder og avansert teknikk å være sikker for anvendelse som et brennstoff. Det er svært volatile, og det farligste drivstoff til bruk i et mobilt oppsett. Alkohol og etanol krever oppgradert drivstoff linje og inntak deler, men du kan bruke aksjen bensin tank for lagring.
Produksjon og Lokalisering av Fuel

Fordelene å konvertere en bensinmotor inkluderer ikke den enkle finne fyllestasjoner. Brenselet kan være vanskeligere å finne, og noen ganger er det nødvendig å produsere det hjemme. En kondenserende fremdeles kan tjene alkohol og det er mulig for kjemisk å produsere hydrogen med elektrolyse. Noen oppfinnere hevder å ha metoder for produksjon av hydrogen som kan monteres på motoren for øyeblikkelig produksjon av hydrogen, men vanligvis elektrolyse tar for lang tid til å være gjennomførbart. Propan og flytende naturgass (LNG) kan lagres hjemme, som de fleste hjem brensel er lagret, med et utslipp pumpe og slange for å få det på bilen. Uansett hvilken drivstoff er valgt, er evnen til å fylle bensin enroute hva som gjør oljebaserte drivstoffer så populært. Dette må tas i betraktning når du konverterer en bil for å bruke alternativt drivstoff.
Langsiktig bruk

Noen alternative drivstoff vil føre til at motoren operere annerledes, noe som kan ha en effekt på langvarig bruk av de innvendige deler. Bensin har vaskemidler og andre løsemidler som er blandet inn i det som tillater motoren å bruke drivstoff. Noen additiver, slik som bly, er bedre for de metaller som brukes for ventiler og andre deler. Disse har blitt erstattet med mindre holdbare deler gjennom årene, slik at drivstoffet er mindre forurensende. Når du bruker et alternativt drivstoff, er effekten på motorens metaller og holdbarhet viktig. Det vil utgjøre forskjellen mellom en pålitelig bil og en pengene pit.
Forskrift

Mange stater og jurisdiksjoner har lover som er gunstige å bruke alternative drivstoff, men konverteringen må forholde seg til flere bestemmelser inklusive dokumentasjon av konverteringsprosessen. Normalt må tittel til et kjøretøy reflektere omdannelsen og type drivstoff. Utslippskrav og inspeksjoner kan utgjøre potensielle problemer med drift bilen på motorveien. Det er viktig å undersøke lovene i delstaten konvertering og enhver gjeldende deler eller prosesser som er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134069.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff