Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Pro & Cons of Hydrogen Strøm

Hydrogen makt er ett mulig alternativ for en alternativ energikilde. Noen bilprodusentene vurderer å bruke den elektriske produksjonen fra en intern hydrogen brenselceller til strøm biler. Hydrogen-drevne biler skiller seg fra andre elektrisk drevne biler, da strømmen er produsert fra hydrogen og oksygen fra brenselcellen, i motsetning til foregående ladning. Du bør vurdere fordeler og ulemper forbundet med hydrogen makt når de vurderer hvordan du kan være i stand til å utnytte hydrogen makt i fremtiden daglig bruk. Utslipp

Utslipp fra hydrogen makt er minimal. Den eneste utslipp fra hydrogen makt er vann. Men nødvendig prosessen med å lage hydrogen drivstoff til å levere brenselcellene forårsaker store karbondioksid (CO2). Foreløpig metoder ikke er på plass for å fange den resulterende karbondioksid, en prosess som kalles beslaglegging, ved produksjon av hydrogen makt.
Hydrogen

Hydrogen er en stor ressurs funnet naturlig i miljøet både som naturgass og direkte i vann. Imidlertid er hydrogen vanskelig å lagre, da det krever høyt trykk lagringsplass, og er også vanskelig å overføre hele landet.
Cost

Hydrogen drivstoff celler kan bli dyrt. Platina er brukt for mange hydrogen celler og er en stor grunn til at hydrogen celler er dyre å fremstille. Hydrogen i seg selv er også et kostbart materiale for å transportere. Den kritiske infrastruktur for å støtte hydrogendrevne biler, som for eksempel hydrogen "gass" stasjoner, ville bli dyrt å gjennomføre. Men sammenlignet med bensin, kan hydrogen gi mer energi til bil og kan være kostnadseffektivt å førerne gjennom høyere gass kjørelengde den gir.
Safety

Hydrogen utgjør en sikkerhet bekymring for forbrukerne, og også ethvert individ direkte arbeider med hydrogen. Hydrogen er en eksplosiv gass. En enkel gnist kan føre til en stor eksplosjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134315.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff