Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage Hydrogen Fuel hjemme

hydrogengass kan produsere elektrisitet når det kombineres med oksygen gass for å produsere vann. Omvendt kan vann bli splittes i hydrogen og oksygen ved å påføre en elektrisk strøm i en prosess kjent som elektrolyse. Elektrolyse er ikke en økonomisk fremgangsmåte for fremstilling av hydrogen i kommersiell målestokk. Du kan imidlertid vise denne prosessen med materialer fra en leverandør av kjemiske utstyr. Du trenger:
Hoffman voltameter
Vann
Natriumhydroksid
tre store begre
2 Rør holdere
2 prøverør
2 Gummi slanger
2 Leads
9V Batteri
to reagensrør stoppers
Vis flere instruksjoner
en

få en Hoffman voltameter. Denne enheten består av en U-formet avsnitt av glassrør med en ekstra del i midten. Røret i midten er åpen på toppen og rørene på endene har elektroder i bunnen at exit gjennom vanntette hull.
2

Lag en elektrolytisk løsning for å lede strøm. En vanlig formelen er en oppløsning av 4 deler vann og 1 del natrium-hydroksyd etter vekt. Bland disse reagensene i et begerglass og bland grundig. Hell elektrolytisk løsning i midten tube av voltameter.
3

Fyll et beger med vann. Fylle et testrør ved helt å nedsenke den i vannet. Sørge for at det ikke er noen luftbobler i det og snu den opp ned uten å tillate åpningen av testrøret over overflaten av vannet. Suspender testrøret i vannet med et reagensrør holderen. Gjenta fremgangsmåten med et andre prøverør.
4

Fyll en gummislange med vann og sette den ene enden under overflaten av oppløsningen i en siderøret av voltameter. Plasser den andre enden inn i en opp-ned reagensrør som du setter opp i trinn tre. Gjenta denne prosedyren med den andre siden røret i voltameter og opp-ned reagensrør fra trinn 3.
5

Koble elektrodene på voltameter til et batteri og observere bobler samle på elektrodene. Bobler på den positive elektroden er hydrogen og bobler på den negative elektroden er oksygen. Disse gassboblene vil stige til overflaten og flyte gjennom gummislanger øverst. Som de beveger seg inn i opp-ned reagensrør, vil de fortrenge vannet i reagensglass. Når reagensglass fylle med gass, kan de være forseglet med stoppere for senere bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134068.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff