Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan få vann separert fra olje i et oljefat

Skille vann fra olje er nødvendig hvis du skal lage biodiesel eller kjører bilen på avfall vegetabilsk olje. Teknikkene i denne artikkelen vil fungere for fyringsolje eller automotive olje også, selv om oppvarming disse oljene anbefales ikke. Du trenger:
hevert slange eller pumpe (hånd eller elektrisk)
Fem-gallon bøtte
El-patron (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
1

For de beste resultatene trommelen med olje og vann skal være uforstyrret, og holdes på over 60 ° C. Den naturlige oppførsel av olje og vann er å skille, med oljen stiger til toppen og vannet synker til bunnen. Imidlertid er vegetabilsk olje tykner ved lavere temperaturer og den naturlige separeringen hemmet som resultat. Ved 80 ° fullstendig vann-og olje kan foregå i løpet av noen få timer, mens ved 40 ° det kan ta flere uker. Hvis trommelen er på riktig temperatur oljen kan allerede være atskilt, og du kan hoppe til trinn tre. Fyringsolje og motor olje ikke tykkere måten vegetabilsk olje gjør, og bør skille fra vann selv ved lavere temperaturer.
2 p Hvis temperaturen er for lav for tilstrekkelig separasjon (eller du ikke har luksus av å vente), og flytte fatet er ikke et alternativ, må du enten overføre blandingen en bøtte om gangen til en beholder på et varmt sted, eller varme fat og /eller dens innhold. Kommersielle varmekolber kan varme opp blandingen i trommelen for å tillate riktig separasjon. Ikke forsøk å varme fyringsolje eller motor olje, da dette kan være farlig.
3

å fjerne den separerte oljen du trenger for å suge det fra toppen i en bøtte på bakkenivå . Mange jernvareforretninger selger en liten pumpe som kobles til en elektrisk drill og overfører væske gjennom to slanger. Bare vær sikker på at du slutter å pumpe før du kommer til vannstanden under oljen.
P Hvis du ønsker å fjerne vannet fra trommelen, slik at oljen bak, må du bruke en pumpe og en slange som vil nå ned til bunnen av trommelen. En hevert vil arbeide bare når det bevegelige væske fra et høyere nivå til et lavere nivå. Se nøye for det punktet hvor vannet er borte og pumpen begynner å tegne olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134174.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff