Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan bygge en Hydrogen Fuel Saver

Hydrogen drivstoffbesparende enheter kalt elektrolysørene bruke prinsippet om elektrolyse for å omdanne vann til brukbare hydrogen. Hydrogenet blir deretter overført til motoren gjennom inntaket tarmkanalen, og gjør det mulig for slankere luft /drivstoff-forhold som skal brukes i en bensinmotor. Selv om denne teknologien ikke har blitt omfavnet av fagmiljøet, en stadig voksende gruppe av bakgård entusiaster er i ferd med å utvikle systemer som kan produsere nok hydrogen til å drive en full-størrelse bil. Du trenger Bygg planer
Pre-cut akryl boliger stykker
Akryl lim
Silicon tetningsmasse
101 stykker av 6-tommers med 6-tommers rustfritt stål plate
Rustfritt stål nøtter
Rustfrie bolter
Rustfritt stål låseskiver
kaliumhydroksid
Natriumhydroksid
Vis flere instruksjoner
en

Bestill akryl bolig stykker og rustfritt stålplater fra en lokal leverandør. Hvis det ikke er leverandøren tilgjengelig i ditt område, kan du se registrerte man i konstruksjonen planer tilgjengelig i "Referanser" i denne artikkelen.
2

Rengjør huset stykker med såpevann, og tørk med alkohol. Påfør akryl lim i leddene, og klemme tett til limet herder. Kjør en perle av silisium langs innsiden av sømmene for å hindre lekkasjer. Unngå å få silikon i sporene som har blitt kuttet i akryl for de rustfrie stålplater.
3

Prep platene i henhold til retningslinjene i planene, og installere dem i huset . Prep prosedyren består av sliping, rengjøring og magnetizing platene før bruk. Husk å orientere platene i samme retning som da de ble magnetisert under prep prosessen.
4

Installer strømforsyningen bolter gjennom enden av huset, stram dem godt og forsegle innsiden med sealer. Unngå å bruke messing eller vanlige stål bolter. Den etsende elektrolytten vil spise dem bort raskt og muligens føre til en løs tilkobling og eksplosjon. Bruk av rustfritt stål i hele konstruksjonen. Fest strøm og jord ledningene fra batteriet til makten boltene med en låseskive og mutter.
5

Forbered nok elektrolytt løsning å fylle elektrolysatoren til det nødvendige nivået for kraftsystemet du har valgt å bruk. Hvis du bruker likestrøm, fyll enheten til innenfor en tomme av toppen av platene. Hvis du har valgt resonant strømkretsen, fyll enheten til å dekke halvparten av platen overflaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134275.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff