Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Negativer Om naturgassbiler

Komprimert naturgass, eller CNG, begynner å skaffe seg en nisje i bil markedet. Som en mer miljøvennlig strømkilde for kjøretøy, er det spekulasjoner om at naturgass etter hvert vil bli en kraft å regne med, og kan også erstatte bensin helt. For nå, skjønt, kan flere ting vise seg å være ulemper for å kjøpe en CNG kjøretøy. Pris

Mens naturgassbiler anses bedre for miljøet fordi de produserer renere utslipp, er de ikke så snill mot budsjettet. En naturgass kjøretøy, som for eksempel Honda GX, kan koste opp til $ 7000 mer enn samme modell i bensindrevet linje, ifølge Consumer Reports. Også lavere forekomst av kjøp og popularitet gjør for lavere annenhåndsverdi på CNG-biler.
Gass Tilgjengelighet

Sammenlignet med tilgjengeligheten av drivstoff for bensindrevne kjøretøy, stasjoner som bærer naturgass eksponentielt færre. Faktisk kan de være svært sjelden i enkelte områder eller verre, ikke-eksisterende. For strengt naturgassbiler, kan dette potensielt bety å være strandet i en nødssituasjon.

Bi-fuel-biler eksisterer som aksepterer både bensin og komprimert naturgass. I disse tilfellene kan du manuelt bytte tanken over til riktig type drivstoff, eller noen modeller gjør det automatisk.
Trunk Space

CNG tank er strukturert på en annen måte, og vanligvis ligger i stammen. Mens komprimert gass tank har blitt erklært trygge, ifølge US Department of Energy, tar det opp ganske mye plass i bagasjen.
Kjørelengde

Test stasjoner av naturgass biler fra auto vurdering guider, for eksempel Consumer Reports og The Truth About Biler, avslører får at stridsvogner mindre kjørelengde per gallon enn sine bensindrevne konkurrenter. Selv bensintanken er fysisk større, er drivstoffet kapasiteten ofte lavere. Et eksempel er Ford Focus, som har en 9,1-liters tank i forhold til 13-gallon tank i bensin-drevet modell.
Selection

En stor ulempe for kjøpere som er bestemt om bilmodeller eller lojal mot visse bilmerker er den begrensede tilgjengeligheten av CNG-biler. Mange produsenter har ikke tungt investert i dette markedet nisje ennå, så du må kanskje inngå kompromisser stil eller merke preferanser for kjøpet.
Hjem Tanking

Hovedkilden av bensinstasjoner er et hjem gassledningen. Dette gir langt billigere gass priser, men krever mange andre komponenter for å være på plass for vellykket bruk.

Først må du ha tilgang på naturgass i ditt hjem. Utstyr som Phill, et hjem pumpe som også komprimerer gassen, kan koste en annen $ 3000 og krever byggetillatelse for installasjon. En annen ting å huske på er at gassing opp hjemme med Phill er en overnatting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134223.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff