Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fordelene av elektriske biler

En verden av elektriske biler, eller EV for elektroniske biler, har kommet ut av skyggene til å bevege seg fremover igjen. Ikke siden begynnelsen av forrige århundre har vi sett så mye interesse for elbiler. I de tidlige 1900-tallet, så vi konkurransen mellom gassdrevne og elektrisk drevet kjøretøy hals og nakke, med gassdrevne biler vinnende ut. Men den siste eksponentiell vekst i drivstoffprisene har fornyet vår interesse i EV, og det er mye å bli begeistret. Lavere drivstoffkostnader

hjemme og i utlandet, har hastverk med å levere den stadig økende etterspørselen etter fossilt brensel nådd en feber tonehøyde. Men mesteparten av svette har blitt gjort av forbrukeren. Det er mange som sier at økningen i kostnadene for en gallon bensin til $ 4 er det som startet krakket i økonomien starten i 2007 og 2008.

Som et resultat, begynte vi på utkikk etter måter å redusere vår avhengighet av olje, og alle øyne var på den elektriske bilen. Men kan bytte til en EV virkelig senke vår drivstoffkostnadene?

Forbrenningsmotor er bare ca 15 prosent effektiv, å miste 85 prosent av tilgjengelig energi til luft i form av varme. EV er mer effektiv ved 25 prosent effektivitet, og som sammen med rimeligere strøm tilsvarer en drivstoff kjørelengde på 188 mpg. Så, ja, vi kan senke vår drivstoffkostnadene ved å bytte til en EV.
Lavere drivstofforbruk

På nasjonalt nivå, er vårt drivstoff forbruket nesten trippel som vår nærmeste konkurrent, Kina. Men, ved å bytte til EV, transport vi kan betydelig redusere vårt forbruk som en nasjon.

Ikke bare er EV en mer effektiv bruk av drivstoff vår, er elektrisitet generert på en rekke måter. Sytti prosent av elektrisitet er fortsatt generert ved hjelp av fossilt brensel, men kull og naturgass utgjør hoveddelen av det drivstoffet. Tretti prosent, men er generert av alternative metoder som sol-og vindkraft. Dette antallet vil trolig øke etter hvert som vi holde utkikk etter bedre kilder til energi.

I sin tur vil det være en større tilførsel av olje tilgjengelig for bruk annet sted i bransjer som plast og produksjon. Økningen i tilbudet som følge av nedgangen i etterspørselen etter bruk i transport, bør drive kostnadene ytterligere ned.
Senking forurensning

Senket bilens utslipp er nr.1 nytte av EV.

Over hele linja, utslipp av en elektrisk bil er null. Oljen-drevet bil er ansvarlig for 89 prosent av karbonmonoksid utslipp, 54 prosent av nitritt av oksygen utslipp og 28 prosent av utslippene av karbondioksid i dette landet. Ved å bytte til elektrisk-drevne biler og lastebiler, kan vi senke hele landets utslipp med de samme tallene. Ikke bare det, men hvis vi også redusere etterspørselen etter bensin, vil produksjonen naturlig følge, videre senke utslippene og forbedre luftkvaliteten.
Støyforurensing

Støyforurensing er et annet område vi kunne se et dramatisk fall i.

konstant rush av forbrenningsmotorer ville bli erstattet av den nesten lydløs summingen av en elektrisk motor, og hestekrefter rangeringer ville ikke lenger stå i forhold til hvor høyt en kjøretøyet var. Hvis faktum, er det en sjanse for at hvis vi konvertere til elektriske biler, kan fotgjengere ikke merke bilen før det var rett på dem - de er så stille. Som et resultat av støynivået reduseres, stress også kan bli redusert i den generelle befolkningen.
Oppsummering

fordelene langt oppveier kostnadene når det gjelder elektrisk biler. Et lite tap i driving range som blir mindre og mindre etter hvert som batteriteknologien utvikles ville være trade-off. En reduksjon i støy, sammen med nedgangen i olje avhengighet og en økning i effektivitet, gjør dette til en vinn-vinn-situasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134082.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff