Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Propan Injeksjon Fuel Economy

En måte å gjøre din dieselmotor mer drivstoff -effektive er å installere en propan injection system . Disse systemene gjør hver tenning forbrenne mer diesel , og dermed bruke mer for å kjøre bilen og sløse mindre. Økende Burn

propan injection system injiserer en liten bit av propan inn i sylinderen når den trekker luft i. Dette betyr at når det komprimerer og brenner , kan det brenne mer diesel fordi brannfarlig propan er konstituert på diesel i tillegg til mindre brannfarlig oksygen .
Effekter

En standard dieselmotor sløser litt diesel på hver tenning . Dette er fordi den bruker trykkluft i stedet for tennplugger , som ikke kan brenne en hel inntak er verdt av diesel . Ved å legge til propan , brenner motoren mer av diesel , noe som øker drivstofforbruket ved å bruke mer for faktisk genererer bevegelse fremover .

Resultater

Propan sprøytebrukere i en skolebuss og lastebiler økte sin effektivitet fra 9 miles til 14 miles to the gallon og 6 miles til 9 miles til gallon , henholdsvis. Disse er 68 og 39 prosent økning , som representerer betydelige økonomiske besparelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134012.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff