Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan Boost Octane Rating for Etanol

The oktan bensin er knyttet til ytelsen og hastigheten på forbrenningen i bilens motor. Jo høyere oktantall i et brennstoff, slik som etanol, desto lengre tid tar det utbrenning og minsker sannsynligheten for at motoren vil "slå". Når drivstoffet brenner for fort, vil bilens motor "banke" og kan selv midlertidig slutte å jobbe. Styrking av oktantall på etanol kan forbedre bilens generelle ytelsen. Instruksjoner
Etanol Energi
en

Etanol er avledet fra et alternativt drivstoff produsert fra stivelse som finnes i korn som sukkerrør, durra, bygg og mais. Etanol har et høyt oktantall, omtrent 113, sammenlignet med 107 for metanol og 86-94 for bensin. Etanol brenner også rent på grunn av sin høye oktantall.

Styrking av oktantall på etanol kan forbedre en motor effektivitet. Ikke anta at bruk av drivstoff med høyt oktantall automatisk vil øke effektiviteten. Bruker riktig oktan egnet for motorens drivstoff levering system er av største betydning.
2

Sjekk statlige etanol merking lover. Du kan vurdere og øke oktan din etanol drivstoff med en bærbar alkohol drivstoff test kit eller en bærbar oktan analysator meter. En bærbar alkohol drivstoff test kit kommer i en lomme størrelse og kan brukes om igjen, noe som gjør testing et oktantall enkelt og nøyaktig. Dette vil hjelpe deg å bruke riktig drivstoff oktantall for motoren din.

Boost oktantall ved å kjøpe høykvalitets drivstoff og bensinstasjoner ofte, hver en til to uker, for de beste resultatene. Også holde motoren godt avstemt og smurt og følg produsentens anbefalte vedlikeholdsplan.
3

Etanol absorberer fuktighet fra omgivelsene. Rundt 90-100 dager, hvis den ikke brukes, går etanol i din gass tank eller motor en "fase separasjon" scenen, der to lag med væske er synlig. Etter fase separasjon, etanol drastisk endring, med sin oktantall slipping med så mye som tre poeng. For eksempel, hvis du kjøpte 110-oktan etanol gass, etter fase separasjon, vil du bare ha en 107 oktan eller lavere, noe som kan være skadelig for motoren. En strategi for å øke etanol er oktantall er å brenne drivstoff så snart som mulig før fase separasjon oppstår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134428.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff