Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hydrogen Cell Technology

Hydrogen celle teknologi blir utviklet av regjeringen å være kommersielt levedyktig for ulike sektorer i samfunnet, for å styrke forsyningssikkerheten i dette landet, og bidra til å forbedre forholdene for miljøet. Utvikling

Forskning og utvikling blir gjennomført av Department of Energy (DOE), som benytter et bredt spekter av teknologier for å produsere hydrogen celler økonomisk og miljøvennlig måte. DOE innser at for hydrogen skal bli vellykket, må den være i stand til å konkurrere med konvensjonelt drivstoff på en per mil basis.
Teknologi Validering

Brenselceller har å bli utviklet til å fungere som en del av et system for å være effektivt anvendes som et drivstoff kilde. Det må være en hydrogen infrastruktur på plass for å støtte hydrogen celle teknologi. Når dette skjer, vil hydrogen bli deretter validert som en ny drivstoff kilde.
Utfordringer

Fire områder av teknologi validering må tas opp og løses hvis hydrogen celler er etter hvert blitt kommersialisert i samfunnet. Disse fire områdene omfatter drivstoff pris og holdbarhet, hydrogenlagring, hydrogen produksjon og levering, pluss å bli akseptert av publikum.
Safety Standards

Hydrogen celler blir utviklet med sikkerhetsstandarder som er utviklet for å være internasjonale i omfang. Regulering og standardisering av brenselceller er viktig å påfølgende konsistens og sikkerhet med denne nye drivstoff produktet.
Levering

Å gjøre hydrogen tilgjengelig fra produksjon scenen til å være klar for privat bruk vil kreve rørledninger, lagringsanlegg, lastebiler, kompressorer og dispensere. Hydrogen celler må ha alle disse teknologiene på plass for å gjøre det meningsfylt i markedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134195.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff