Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan bruke WVO Som Diesel Fuel

Diesel motorer ble opprinnelig laget for å kjøre på vegetabilsk olje, men den lave kostnaden av petroleumsprodukter snart gjort det mer økonomisk for dem å kjøre på diesel. Den trenden har begynt å reversere, imidlertid, og mange mennesker er å konvertere sine dieselbiler å kjøre på gratis eller billig resirkulert vegetabilsk olje fra restauranter. Trikset for å kjøre et kjøretøy på avfall vegetabilsk olje (WVO) hengsler på å sikre at oljen blir varm nok når den når motoren --- vanligvis ved hjelp av spillvarme fra bilens radiator. Du trenger
Oppvarmet drivstofftank
Hose cutter
To T-ventiler
Triple slange
3-tommers hullsag
Slangeklemmer
Oppvarmet drivstoffilter
magnetventil med tre porter
Høytrykks-T-ventil
Switch
skrutrekker
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Installer en ekstra oppvarmet drivstoff tank i en ubrukt del av kjøretøyet som hjørnet av stammen eller fotbrønnen av en av passasjersetene. Tanken kan enten være en integrert enhet eller en metalltank med radiatorfinnene sveiset inn i den. Det skal ha to 1/2-inch slangekuplinger fører til og fra ovnen, samt en enkelt slange montering som fører til kroppen av tanken.
2

Skjær radiator linjer inn og ut bilens radiator med en slange kutter. Installer T-ventiler mellom kuttet endene av linjene for å feste dem. Fest de to kjølevæske linjer fra en lengde på trippel slangen (to kjølevæske linjer og en drivstoff linje buntet sammen i en større slange) til de øvrige beslagene på T-ventiler. Bruk slange kutter til å kutte trippel slangen et par meter lengre enn avstanden fra radiatoren til den ekstra bensintank.
3

Bor et hull gjennom brannmuren med en 3-tommers hullsag, og passerer den andre enden av den triple slangen gjennom hullet. Kjør slangen til WVO tank langs gulvet i kjøretøyet. Prøv å holde så nær kanten av rammen som mulig å holde slangen ut av veien. Trim trippel slangen til riktig lengde.
4

Koble de to kjølevæske linjer i trippel slangen til de to beslag på ekstra tank varmeapparatet, og holde dem på plass med slangeklemmer. Koble den andre drivstoffslangen til ekstra tank viktigste passende med en slangeklemme.
5

Monter en oppvarmet dieselfilter i motorrommet, og fest drivstoff linje fra trippel slangen til innløpet av drivstoffilter. Kjør mer drivstoff linje fra utløpet av dieselfilter til én oppføring port av en tre-port solenoid montert i nærheten av eksisterende diesel linje. Skjær diesel linje nær spolen. Fest den delen av diesel linjen kommer fra diesel tank til en annen magnetventil oppføring port og den delen av diesel linje som går fra motoren til solenoiden exit port.
6

Kutt diesel returledningen om en fot fra motoren med en slange kutter. Kutt drivstoff linje like før den når motoren, og vende tilbake til det med en høytrykks-T-ventil. Koble den korte delen av diesel returledning til T-ventil for å danne en løkke som returnerer ubrent drivstoff til motoren.
7

Skru mount for bryteren styrer solenoiden sted på dashbordet i kjøretøyet ved hjelp av den medfølgende hardware. Denne bryteren vil tillate deg å kontrollere hvilke tanker som leverer drivstoff fra innsiden av bilen.
8

Legg kjølevæske før hele systemet er fullt. Luft drivstoffslanger enten ved å pumpe drivstoff gjennom systemet eller suge luften ut med en pumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133996.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff