Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvor får en hybrid elektrisitet fra?

Hybrid biler produsere elektrisitet fra sine komponenter og systemer som er utviklet for å generere denne elektrisk kraft for å styre bilen. Mekatroniske

Mekatronikk er et område av ingeniørtjenester som kombinerer elektronisk, mekanisk og informatikk for teknologiske formål. Hybrider må ha mekatroniske systemer på plass før de kan generere elektrisitet som er nødvendig for å styre bilen.
HEV Systems

Hybrid Electric Vehicles (HEV) bruke ulike mekatroniske systemer i prosessen med å produsere, kontrollere og fordele elektrisitet. Disse systemene har en elektrisk motor /generator, batteri, kontroller og sensorer.
Regenerativ bremsing

regenerativ bremsing er en primær mekatroniske system som genererer elektrisitet innen en hybrid car.When bilen bremser, noe av energien produseres via oppbremsing prosessen brukes til å drive en dynamo, som deretter overfører elektrisk energi til batteriet.
Electric Motor

En elektrisk motor får strøm fra et batteri. Motoren kan deretter bistå hybrid sin forbrenningsmotor, noe som gir bilen ekstra kraft for bestått, akselerasjon eller klatring åser.
Electric Drive

Hybrider kan også bruke strøm fra batteri for å drive bilen uten bruk av bensin. Denne funksjonen innen hybridbiler er vanligvis implementert ved lavere hastigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134179.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff