Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan spare en Solar Car Energy ?

Solar biler som fullt ut avhengige av solenergi brukes ikke ofte , som i 2010 . De fleste praktiske solar biler har flere strømkilder , slik som et batteri eller gass . Dette bidrar til å spare energi. Energy Storage

Solar biler sele solenergi gjennom fotovoltaiske ( PV ) celler laget av halvledere som silisium . PV celler omdanne solenergi til elektrisitet , som brukes til å kjøre bilen eller lagret for fremtidig bruk. Derfor slike biler spare energi ved å utnytte solenergi når det er tilgjengelig .
Fuel Economy

Ifølge US Department of Energy ( USDE ) , om lag 15 prosent av den totale drivstoffet er brukt opp til å kjøre bil eller nyttig tilbehør . De resterende 85 prosent er bortkastet i tomgang og andre ineffektivitet . Imidlertid , omdanner en elektrisk motor 75 prosent av energien til å kjøre bilen. Derfor , elektriske biler har en høyere akselerasjon og jevnere drift .
Plug -in Electric Vehicles

Plug -in elektriske biler ( PEV ) kan være plugget i og siktet gjennom solcellepaneler på hustak . Derfor er slike biler ikke er dekket med solcellepaneler som varme interiøret overdrevet, men kan fortsatt bruke solenergi for sin drift. PEVs spare energi som kan brukes til kjøling i kabinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133955.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff