Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Forurensning forårsaket av elektriske biler

Elektriske biler er ett svar på problemet med luftforurensning forårsaket av bensindrevne biler. Mens elektriske biler kan bli et bedre valg en dag, i dag er det en kaste opp på hvilken type bil forurenser mer. Elektriske biler ikke direkte forurenser, men genererer elektrisitet som elektriske biler trenger er en viktig kilde til luftforurensning, ifølge Nutramed.com, et nettsted av Environmed Research Inc. Identifikasjon

benytte elektrisitet som genereres fra skitne kilder, som kull, kan skape flere miljøgifter enn forbrenningsmotorer biler gjør, ifølge MrSharkey.com. Men, elektriske biler som er belastet fra ren energi, som vannkraft, ikke vil produsere mye forurensning i det hele tatt. De fleste regioner som produserer elektriske biler bruker en kombinasjon av de to som energikilde.
Betydning

Problemet med elektriske biler ved hjelp av kull for å generere elektrisitet som trengs for batterier er forurensning som kull skorsteinene produsere. En rapport fra Natural Resources Defense Council i USA Today viser at betydelige økninger i sot og kvikksølv vil trolig være et resultat av brenne mer kull. Soot er et pust fare, og kvikksølv er giftig. Tunge kull stater er ikke gode områder for å produsere elektrisk eller hybrid biler, ifølge Howard Learner, direktør for Environmental Law and Policy Center i USA Today artikkelen.
Funksjoner

Et annet problem med plug-in elektriske biler er at de produserer mer svoveldioksid og karbondioksid enn andre biler gjør, ifølge en Minnesota forurensningstilsyn Studier i USA Today artikkelen. Svoveldioksid er ansvarlig for sur nedbør og karbondioksid er en klimagass som kan være skadelig for miljøet. The Minnesota Studien bekreftet også et hopp i svoveldioksid selv fra elektrisitet generert fra vindkraft.
Hensyn

Foruten forurensning fra kull, er batteriet disposisjon en annen kilde til forurensning med elektriske biler. Mange el-bil-batterier er bly-syre basert. Folk trenger å skifte batterier i elektriske biler hver 20-25000 kilometer. Mens avhending av slike batterier skaper en åpenbar problemet med forurensning av miljøet når den ikke avhendes på riktig måte, er en sannsynlig løsning som disse batteriene vil bli mer oppladbare.
Forebygging /løsning
< p> California viser et eksempel på rene kraftverk genererer energi for el-biler. California har naturlig gass-brenning planter og vannkraft generatorer, som begge er rene. En studie fra Natural Resources Defense Council i MrSharkey.com artikkelen spår at elektriske biler i California vil redusere forurensninger mellom 37 prosent og 99 prosent, med unntak av svoveldioksid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134300.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff