Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Definer Hydrogen Fuel Cell Car

brenselcellebiler (FCVs) er en ny teknologi ment å være et alternativ til tradisjonelle gass-drevne biler. Selv om kostnadene for kjøretøyet og infrastrukturen som er nødvendig for hydrogenstasjoner gjør det unviable akkurat nå, FCVs har potensial for null forurensning. Formål

FCVs er hydrogen gassdrevne kjøretøyer ment å løse problemene med miljøforurensning, avhengighet av utenlandsk olje og stigende gasspriser.
Fuel Cell

De fleste FCVs bruker en polymer elektrolytt membran (PEM). Dette er et batteri som bruker hydrogen og oksygen til å lage elektrisitet, frigir varme og vann som biprodukter.
Reformer

Selv FCVs kan kjøre off ren hydrogen, skaffe ren hydrogengass kan være en utfordring. En vei rundt dette er å bruke en reformator. Dette apparatet gjør det mulig for hydrogen til å bli trukket ut fra andre gasser som naturgass som skal brukes som et brennstoff. Men dette skape noen karbondioksid.
Fordeler

Fordelene med FCVs inkluderer stillegående motorer, lite eller ingen forurensning, en mer kjemisk effektiv motor og evnen til å kjøre flere elektronikk i et kjøretøy.
Ulemper

Ulempene ved FCVs inkluderer høy kjøretøy kostnader, mindre rekkevidde, kaldt vær problemer, mangel på hydrogen bensinpumpene, og konkurranse med andre alternative kjøretøy, som elektriske biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134271.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff