Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Generatorer som går på avfall Oil

Motorisert generatorer kan brukes til å lage elektrisitet direkte eller lage damp som deretter kan brukes til å slå en veivaksel. Generatorer kan kjøre på omtrent alle typer drivstoff, herunder bensin, diesel og parafin. Spillolje, brukt motorolje, er miljøfarlig og avhending av dem skaper problemer. På grunn av dette, har flere produsenter begynte å designe generatorer og motorer som kjører på spillolje. Brukt matolje er en annen kilde av spillolje som kan brukes til å drive en generator. Steam-Flo

Steam-Flo generator fra Sioux Corporation bruker avfall industrielle og automotive oljer for å produsere damp. The Steam-Flo kan produsere opp til 345 kg. damp for hver 3 liter spillolje per time. Dampen kan brukes i betongindustrien, kommersielle drivhus bransjen, og å tine rørene.
Phoenix 5-Series

Phoenix 5-serie generator fra Cyclone Strøm Technologies bruker brukt, avfall motorolje for å produsere damp makt. Motoren virker ved injeksjon av brukt olje, eller en rekke andre typer brennstoffer og oljer, inn i en sentrifugal-kammer hvor oljen blir antent og blandes med oppvarmet luft. Kammeret varmer sløyfer av vann til 1200 grader C, og dampen anvendes til å skyve stemplene. Avkjølte vannet blir deretter returnert til forbrenningskammeret i et lukket kretsløp slik at vannet aldri må etterfylles.
Vegawatt

Vegawatt generator fra Owl Power Company kjører på avfall vegetabilsk og matoljer. Generatoren er designet for bruk i restauranter som produserer mye avfall matoljer. Du fattig på ufiltrert, rå matolje og generatoren filtre, de-vann og varmer opp oljen for bruk i en modifisert dieselmotor. Den Vegawatt kan produsere opp til 5 kilowatt strøm, som dekker rundt 25 prosent av en restaurant energiforbruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134015.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff