Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

The Effect of Alkoholbensin på gamle biler

Alkoholbensin refererer til en blanding av etyl-alkohol og bensin (vanligvis 10 prosent etanol, kjent som E10). Fordi etanol også fungerer som et løsemiddel, fører det bekymringer for eldre biler som ikke var beregnet for denne type drivstoff. Historie

Noen av de tidligste bilene i amerikansk historie ble faktisk laget for å kjøre på etanol, men ble etanol biler svært sjeldent som bensin slo ut etanol som drivstoff av valget for biler.


Effekter

Lave konsentrasjoner av etanol (rundt 5 til 10 prosent) kan svekke og til slutt ødelegge gummi deler som pakninger og tetninger. Når konsentrasjonen blir høyere, fjerner etanol bygge opp i gasstanken som kunne deretter bli fanget i andre deler av bilen.
Potential

Etanol tendens å holde vann. Dette væskeansamlinger kunne ruste gasstanker og forårsake vannskader til andre komponenter i bilen.
Hensyn

De eksakte virkningene av alkoholbensin på eldre biler vil avhenge av den aktuelle år og modell av bilen, samt prosent av etanol i alkoholbensin sammensatte.
Forebygging /løsning

Classic bileiere bør rense ut sine bilens bensintank og forsegle den med en etanol-bevis materiale hvis de er bekymret for mulige komplikasjoner fra etanol. Folk ikke planlegger å bruke en gammel bil for en stund bør legge et drivstoff stabilisator.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134272.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff