Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Har Få en Hydrogen -Based Car Bedre MPG ?

Mest hydrogenbiler på markedet i dag er hydrogen -elektriske hybrider . De kombinerer hydrogen brenselcelle-teknologi med oppladbare batterier. Foreløpig er spredningen av hydrogenbiler begrenset med antall hydrogenstasjoner som finnes. Kjørelengde sammenligning

En gallon bensin har omtrent samme energiinnhold som en kilo hydrogen , men større effektivitet av brenselceller betyr at hydrogenbiler får to til tre ganger bedre kjørelengde enn bensindrevne kolleger .
Conversion

Noen selskaper tilbyr navnet merkevare bilmodeller som har blitt konvertert til å bruke hydrogen drivstoff. Intergalaktisk Hydrogen , for eksempel , selger konverterte Hummers , Nissan Frontier lastebiler og Shelby Cobras .

Eksisterende hydrogenbiler

Honda nylig begynte å produsere den FCX Clarity, en hydrogenbil som får tilsvarende 74 miles til gallon uten å slippe ut klimagasser. Som i 2010 , er bilen bare blir utleid til en håndfull kunder. Et britisk selskap , Horizon Fuel Cell Technologies , avduket en prototype to- seters bil som får tilsvarende 360 miles per gallon . Bilen drives av en 6 - kilowatt brenselcelle som går fire elektriske motorer . Den har en rekkevidde på 240 miles på bare en tank med hydrogen som veier 2.2 pounds . Som i 2010 , er det ennå ikke tilgjengelig for forbrukerne .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133944.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff