Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan legge til vegetabilsk olje til Diesel Fuel

Diesel motorer ble opprinnelig laget for å kjøre på peanøttolje. Imidlertid, for det meste av sin historie, har diesel blitt brukt i stedet, på grunn av dets tilgjengelighet og lavere kostnad. Dieselmotorer kan kjøre på soya, raps, mais og solsikke oljer. Drivstoffet kan hentes gratis fra restauranter når de tømme ut sine frityrgryter, siden restauranter ellers ville måtte betale for å ha det samlet. Du må filtrere vegetabilsk olje før du legger det til tanken din, ellers drivstoff filter vil tette nesten umiddelbart. Du trenger:
Vegetabilsk olje
Gummihansker
to 32-gallon søppeldunker
1000 watts varmeelement
gamle blå jeans
zip bånd
2 bungee ledninger
Utility pumpe
hageslange
Vis flere instruksjoner
en

Snakk med ledere på lokale restauranter og spørre dem om deres spillolje. Sett opp en samling plan som fungerer for dere begge. Be dem om å helle den brukte oljen tilbake i 4 1/2-gallon mugger det kommer inn Ofte kinesiske restauranter er best siden noen bruker store mengder olje per uke.
2

La oljen slå seg ned i beholderen i minst en uke. Jo lenger tid det legger seg, jo lettere vil det være å filtrere.
3

Bruk gummihansker og hell oljen fra de fire 1/2-gallon mugger inn i den første 32-gallon søppelkassen .
4

Varm oljen til minst 160 grader Fahrenheit ved hjelp av en 1000 watts varmeovn. Du kan kjøpe en i USA Hardware (se Ressurser).
5

Klipp av beina på de blå jeans, vri bunnen av hver etappe og forsegle den av med zip bånd. Få zip tie så stramt som mulig.
6

Cut to hull i toppen av hver buksebenet, og henge dem over den andre 32-gallon søppel kan bruke bungee ledninger.

7

Bruke verktøyet pumpe og hageslange, pumpe oppvarmet vegetabilsk olje fra den første søppelkassen inn i bukseben. Oljen vil filtrere gjennom og inn i andre søppelkassen.
8

La oljen kjølig i minst 48 timer. Vann som kan være til stede i oljen vil bosette til bunnen av fatet.
9

Tilsett vegetabilsk olje til tanken, bor borte fra de nederste seks inches av fatet. I varmere vær, bør du være i stand til å kjøre 80 prosent vegetabilsk olje, 20 prosent diesel. Når temperaturen synker, bruker mindre vegetabilsk olje og legg diesel for å holde drivstoffet tynnet ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134022.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff