Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Vann Fuel Technology

Generelt er publikums interesse i vann drivstoff teknologi vanligvis rørt av høye gasspriser og peak oil bekymringer. En annen vurdering, oversett av mange mennesker, er drivstoffeffektivitet. Faktum er at bare 15 cent av hver krone du bruker på bensin faktisk makter bilen. De resterende 85 cent er tapt gjennom motorvarme og andre ineffektivitet. Mange enkeltpersoner og bedrifter innser forretningsmulighet vann drivstoff teknologien gir. Det er mange produkter, alt fra billig hydrogen generator kits, som kan installeres på motoren, til vann-drevne biler. Historie

Jules Verne gjort referanse bruk av vann drivstoff teknologi gjennom en av karakterene i sin bok "The Mysterious Island." Amerikansk oppfinner Charles Henry Garrett, påstått sies å ha utviklet den første forgasseren som brøt vannmolekyler inn i hydrogen og oksygen. Biprodukt samhandler med luft for å lage hydrogen. Garrett patent på oppfinnelsen og vist i den offentlig, men anordningen senere forsvant. I nyere tid, Stanley Meyer og John Kanzius er bare to av oppfinnerne som har utviklet sine egne versjoner av vann drivstoff teknologi.
Teori /Spekulasjoner

Vanligvis vann drivstoff teknologi fungerer ved hjelp av en elektrisk strøm til å energisere vann. Vannmolekylene er delt inn i en oksygen-og to hydrogen. Dette fører til en reaksjon som kalles oksidering, noe som skaper hydrogen. I noen anvendelser er det brensel som tilføres til kjøretøyets forgasseren. Det blander seg med bensin og hjelper det å brenne mer effektivt. En annen tilnærming er å bruke energi for å drive brenselceller, opererer som bilens motor. Dette hydrogen-on-demand vann drivstoff teknologi er tryggere enn metoder som krever lagring av hydrogen. De eneste utslippet er vanndamp.
Water Fuel Cell

Ifølge Stanley Meyer, var hans vann brenselcelle en banebrytende prosess som over kom en stor hinder for vann drivstoff-teknologi, som er en billig og effektiv fremgangsmåte for å bryte ned vannmolekyler. Han hevder at prosessen krevde mindre energi enn det som ble oppnådd i forbrenningsprosessen. Dette, i henhold til gjeldende prinsipper, omgår den første loven av termo-dynamikk.

Han ble filmet kjører en buggy drevet av en elektrisk system. Videre sa han at han trodde drivstoff kan også erstatte fossilt brensel i mange andre programmer. Han ble tildelt mange patenter for mekanismen hans. I 1996 ble han funnet skyldig i bedrageri i Ohio. Han døde plutselig i 1998.
Salt Water Fuel

Bruken av salt vann som vann drivstoff teknologi er ideen om ingeniør og oppfinner John Kanzius. Han jobbet på en radiofrekvens (RF) konstruert for å ødelegge kreftceller uten å skade friske celler. Mens du følger noen forslag som han bruker sitt apparat for å avsalte salt vann, oppdaget han at RF-senderen faktisk opprettet en reaksjon som produseres hydrogen. Saltwater skjer for å være den mest rikelig ressurs på jorden. Imidlertid har Kanzius oppfinnelse den samme utfordringen som andre vann drivstoff teknologi, genererer mer energi utgang enn inngang.
Hensyn

De fleste kritikere av vann drivstoff teknologi vil være enige om at det er energien som finnes i vann. Imidlertid hevder de at energien som kreves for å bryte fra hverandre hydrogen og oksygen-molekyler, er lik energien som er utgang. Når ineffektivitet tilsettes det en netto energi-tap. Mike Allen, senior automotive redaktør av "Popular Mechanics", installert et håndlaftet HHO generator kit på bilen sin. Han fant "drivstofføkonomi er akkurat det samme, om HHO generator er slått på eller ikke." "Technology Review," MIT teknologi-relatert magasin, rapporterer at GE har utviklet en prototype av et produkt som vil gjøre det kostnadseffektivt å splitte vannmolekyler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134099.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff