Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvilke elementer som trengs for å lage en bil går på hydrogen?

Hydrogen drivstoff er en av de store nye teknologier som forskere og bilprodusentene søk etter alternativer til å drive biler med fossilt brensel. Hydrogen er rik på natur og produserer også noen skadelige utslipp. Biler kan enten bruke hydrogen direkte i en forbrenningsmotor eller i en brenselcelle som genererer elektrisitet. Drivstofftanker

En komponent som hver hydrogendrevne bil trenger er en spesiell hydrogen drivstoff tank. Flytende hydrogen drivstoff må lagres under høyt trykk, noe som betyr at en konvensjonell drivstofftank er ikke et alternativ.

Stedet hydrogen drivstofftanker har tykkere vegger, sikkerhetsventiler og en filler innløp for å feste spesialdesignet hydrogen dyser under fylling av drivstoff. Den hydrogen drivstoff tank krever også heavy-duty drivstoff linjer og en drivstoffpumpe å levere drivstoff til motoren eller brenselcelle.
Datamaskiner

Hydrogen drivstoff kan enten bli brent i en konvensjonell forbrenningsmotor eller behandlet i en brenselcelle. I begge tilfeller, er levering av flytende hydrogen styres av en datamaskin. Disse datamaskinene beregne effekt og justere levering av drivstoff for å gi riktig mengde energi.

Datamaskiner også kontrollere lagring av elektrisitet i en brenselcelle kjøretøy eller en blanding av hydrogen og luft i en forbrenningsmotor.

Fuel Cells

Hydrogen brenselcellebiler bruke en stabel av kamre for å endre den elektriske ladningen av hydrogenatomer, konvertere elektroner inn energi til å drive bilen . Brenselcellen i seg selv omfatter en elektrolytt til å reagere med hydrogenet. Dirigenter samle energi og sende den til batteripakker, hvor det slås den elektriske motor som erstatter motoren i en brenselcelle bil.

Biler som brenner flytende hydrogen fortsatt ansette en forbrenningsmotor, men med en litt annen design enn en bensinmotor å ta hensyn til den økte kraften potensialet av brennende flytende hydrogen drivstoff.
drivstoff stasjoner

slutt, for å lage en bil (eller en flåte av biler) kjøre på hydrogen, må drivstoff selgere konstruere et nettverk av hydrogenstasjoner. Disse kan legges til eksisterende fyllestasjoner som allerede omfatter bensin, diesel og etanol pumper, eller de kan være dedikert hydrogenstasjoner. Hydrogenstasjoner må eksistere i tilstrekkelig antall for sjåførene å kunne bruke en hydrogen kjøretøy for daglige oppgaver og lengre turer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134306.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff