Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Regjeringen Grant for LPG konverteringer

Flytende petroleumsgass (LPG), også kjent som propan, er en rentbrennende drivstoff som kan brukes til å drive biler. De viktigste fordelene med å konvertere en bil til en LPG-drivstoff system inkluderer å redusere luftforurensning og spare penger på bensin. LPG som drivstoff er populær over hele verden, og er å få fart i USA. Den australske regjeringen tilbyr den eneste føderale tilskudd program for å konvertere biler til LPG bruk, kjent som LPG Vehicle Scheme. Valgbarhet

Enkeltpersoner er kvalifisert til å søke om en LPG kjøretøy Scheme stipend hvis de har konvertert et registrert kjøretøy til LPG eller kjøpt en ny LPG-utstyrt bil. Forbrukerne er ikke kvalifisert hvis de har fått en konvertering stipend i løpet av de siste tre årene, selv om de har konvertert flere biler. Søkere må også bevise at de har kjøpt LPG kjøretøy eller betalt for konverteringen. Til slutt må bilen være 3,5 tonn eller mindre og registrert som en privat-bruk kjøretøy.
Støttenivå

LPG kjøretøy Scheme tilskudd med finansiering på ulike nivåer avhengig av når konverteringen er fullført. Tilskudd varierer fra $ 1750 til $ 1000, reduseres hvert år 2010-2014, når programmet er satt til slutten. Forbrukere kjøper nye LPG biler er kvalifisert for $ 2000. Søkere får full tilskuddsbeløp uansett hva LPG konvertering kostnader.
Hvordan søke

LPG kjøretøy Scheme tilskudd må søkes innen ett år konvertering av kjøp av en LPG kjøretøy. Søkere kan få søknaden fra AusIndustry hotline (se Ressurser) eller i valgfri Medicare kontoret eller Centrelink kundesenter. Søkere må fylle ut søknaden fullt og inkluderer kopier av alle etterspurte saksdokumenter, for eksempel førerkort, kjøretøy registrering papirer og bevis for konvertering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134425.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff