Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage gratis Biodiesel

Biodiesel er et alternativt drivstoff som er renere og billigere enn bensin. Naturlig biodrivstoff bruke vegetabilsk olje, ved alkohol og lut for å gjøre et drivstoff som brenner rent og koster mindre å bruke. Biodiesel er økonomisk og, når det har blitt bearbeidet til bensin, er det ikke-toksisk og kan brukes i hvilken som helst dieselmotor. Biodrivstoff brenner renere og er bedre for miljøet. Du trenger
1 liter vegetabilsk olje
200 ml metanol (markedsført som "Heet", en gasstank additiv)
3,5 g lut (Red Devil avløp renere)
Blender med glass pitcher
Digital skala
1-liters glass eller plast mugge
Hansker
Vernebriller
Beskyttende klær
Wide-munn glasskrukke som vil holde en liter
Container som vil holder 200 ml
Vis flere instruksjoner
en

Mål 200 ml metanol og hell i glasset blender pitcher. Mål 3,5 g natriumhydroksyd --- --- lut ved hjelp av den digitale skala. Avlesningen skal være 0,12 oz.
2

Sett blender på den laveste innstillingen og sakte legge luten. Bland i ca to minutter eller til luten er helt oppløst. Tilsett vegetabilsk olje. Blend på laveste hastighet i ca 20 minutter.
3

Hell blandingen i en bred munn jar. Blandingen vil begynne å skille i lag. La blandingen sitte uforstyrret i 2-4 timer.
4

Hell det øverste laget i en ren glasskrukke og topp med et lokk. Dette er din biodrivstoff. Spar på resten av laget av glyserin for et annet prosjekt hvis du ønsker det.
5

Bruk eller butikken for å blande. I varmt klima, kan biodiesel brukes som den er. I kaldere temperaturer, er det tilrådelig å blande med petroleum diesel. En 50-50 blanding er bra for kalde temperaturer. Bearbeidet biodiesel er trygt å lagre for lengre perioder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134418.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff