Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan legge til Hydrogen å forbedre drivstoff kjørelengde på biler

Hydrogen er en av de mektigste og rikelig drivstoff kilder i universet. Det opprettholder kjernefysisk fusjon i vår sol, flyter det mellom stjernene og det gjør opp nøyaktig to tredjedeler av et stoff som dekker mer enn halvparten av planeten vår. Ved hjelp av høy strømstyrke strøm til å bryte vannmolekyl til sin komponent hydrogen og oksygen atomer, som i kombinasjon skjema "HHO" eller knallgass, er ikke en ny prosedyre, men gjør dette for å lage drivstoff fortsatt et heftig diskutert tema. Den eneste måten å finne ut om det vil fungere for din bil er å installere en HHO generator og teste det selv. Du trenger:
HHO generator kit
Full sett med metriske og standard stikkontakter og skiftenøkler
Full sett med skrutrekkere
Wire cutters
baufil
Drill og komplett sett med bits

Vis flere instruksjoner
en

Finn et festepunkt for HHO generator langt vekk fra motor kilder, men så nær batteriet som praktisk mulig. Monter cellen ved hjelp av den medfølgende maskinvare og bracketry slik at produksjonen linjen brystvorten vender oppover. Dette kan kreve boring og hanke inn bilens fender-brønn eller brannmur, så sørg for at det ikke er noe under overflaten før du borer.
2

Koble HHO generator negative batteri terminal til den negative terminalen på bilens batteri. Tilkobling metoder varierer avhengig av terminal type og plassering, men standard post-type terminaler er lettest å koble til. Bare crimp en eyelet kontakten på enden av den medfølgende negative wire, forutsatt at ledningen ikke kommer med en allerede installert, og installere bøylen kontakten slutt gjennom en av de to boltene på terminalens wireklammer.

3

Gjenta denne prosedyren med den røde positive ledningen, men denne gangen bare kjøre en to-fots lange ledningen fra batteriets plusspol. Crimp en kvinnelig hurtig koble inn på enden av ledningen. Bruk en wire spleise å tappe inn i den roterende utgangseffekten linje og kjøre en annen tre-fots lange bly. Crimp en annen kvinne rask koble på høykant.
4

Kjør en annen to-fot lange skjøtes bly fra HHO celle negative batteri wire, og installere en rask koble på slutten. Installer en kvinnelig hurtigkobling koble på den røde ledningen som kommer fra HHO celle plusspol, hvis man ikke allerede er installert.
5

Tie alle ledningene sammen med den medfølgende stafett. Koble jordledningen i den angitte innlegget på stafetten og plugg dynamoen ledningen i posten over fra det. Plugg batteriet ledningen i stafetten innlegget klokken fra batteriets negative og plugg HHO celle positive ledningen inn i motsatt hjørne. Med denne ordningen vil HHO celle være aktive når motoren er i gang.
6

Koble HHO celle utgang til en en ledig ytre vakuum kilde, en som kraner inn fra utsiden av gassen blad, på bilens spjeldhus med den medfølgende vakuum linje. Installer en t-passende å tappe inn i et vakuum linje hvis alle portene er opptatt. Stram de medfølgende slangeklemmer på hver ende av vakuum linje for å sikre tilkoblingen.
7

Fyll HHO celle vannreservoar opp til omtrent en tomme fra toppen med en blanding av renset vann og natron . For å forenkle refill, kjøpe en gallon krukke av renset vann og legge til det omtrent halvparten av en teskje natron eller lut. Fyll HHO reservoaret og holde resten av gallon i bagasjerommet.
8

Start bilen og sjekke HHO celle. Du bør se vannet bobler som om det var kokende, men trygg på det er ikke kokende. De boble er ren oksygen og hydrogen gass bryte sine molekylære obligasjoner og stiger til toppen av vannet celle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134392.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff