Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan en Hydrogen Fuel Cell Automobile Works

Hydrogen brenselceller konvertere kjemisk energi lagret i bindingene mellom hydrogen og oksygen atomer til elektrisk energi . Den elektriske energi i sin tur driver bilen. Funksjoner

Pure hydrogengass er mangelvare på jorden , så må hydrogen produseres fra andre kilder --- ofte metan . Hydrogenet lagres i bensintanken som komprimert gass eller i flytende form .
Funksjon

I brenselcellen , hydrogen molekyler inn i den ene enden og er ionisert , eller strippet for elektroner . Den resulterende protoner strømme gjennom en membran som tillater passasje av protoner , men ikke elektroner. Elektronene , i mellomtiden, blir plukket opp av en elektrode og strømmen gjennom en krets som elektrisk strøm til å vende tilbake til protonene på den andre siden av membranen . Passering av elektroner gjennom den eksterne kretsen genererer strøm brukes til å slå en motor og gir strøm til bilen.
Hensyn

En enkelt brenselcelle produserer bare en 1 - volts elektrisk potensial , er så mange brenselceller vanligvis kombineres for å produsere nok strøm til å kjøre bilen. Den maksimale mengden av energi trekkes ut fra drivstoffet er det samme som om hydrogenet ble ganske enkelt brennes i nærvær av oksygen ved høye temperaturer, brenselceller , men konvertere kjemisk energi til elektrisk kraft , samtidig som motoren gir fra seg varme , som forbrenningsmotorer konvertere til mekanisk arbeide .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134424.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff