Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan lage biodiesel Kits

Making biodiesel kits kan komme godt med for en diesel drevet kjøretøy. Hovedkomponentene er lett tilgjengelige og kan "brygget" med minimal kunnskap om de kjemiske prosessene som er involvert. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan gjøre en biodiesel prosessor i omtrent fire timer. Du trenger
Stor tank (40 liter eller mer)
Pipe
mindre tank (10 liter, eller 10 prosent av stor tankkapasitet)
Husholdningenes lut
Metanol
Avfall matolje, eller kompatible biodiesel olje
Pump
Filters
pH tester
Vis flere instruksjoner
Å gjøre en biodiesel prosessor kit
en

Bygg en prosessor. Monter stor tank på en fast plattform, og koble bunnen av mindre tank til toppen av den store tank med et ventilforsynt rør. Plattformen kan rett og slett være trelast 2x4s, eller mer forseggjorte stands laget av stål og betong. Målet er å heve beholderen opp, slik at den nedre ventil kan nås. Den mindre tanken bør være montert over en stor, slik at den mindre beholderen kan tømmes inn i den. Røret kan festes med skrue-type standard VVS adaptere. Det bør være en utgang ventil ved bunnen av den store beholderen, med en pumpe og slange koblet til det. Varmtvannsberedere gjøre ideelle enheter for dette formålet, som de allerede har design nødvendig og er billig.
2

Skaff en kilde til bruk matolje eller kompatibel biodiesel olje. De fleste bruker avfall fett fra lokale restauranter, men mest vanlig vegetabilske oljer vil fungere. Hell filtrert fett inn i den store tanken til ca 75% kapasitet.
3

Mix rundt 7 gram lut til flere liter metanol i mindre tank. Mengden av lut bør justeres til pH-verdien av spillolje, så den bør testes før blanding. Den lut tjener som et bindemiddel for den metanol og spillolje, slik at jo høyere pH-verdien av oljen, bør mer lut brukes. Når luten er oppløst i metanol, åpne ventilen til å dumpe blandingen i spillolje tank.
4

Rør spillolje med den kombinerte lut /metanol blandingen til den er blandet grundig. Den kan ha en intern pumpemekanisme for å gjøre dette i løpet av den tid brygg, men simpelthen omrøring av blandingen for hånd er akseptabelt, så lenge det er gjort helt.
5

Tillat 24 timer før oljen til "brygg" fullstendig. Den kjemiske prosessen som skjer inne i tanken vil produsere et biprodukt, glyserin, som bør behandles som spesialavfall. Resirkulering av glyserin som en kompost aktivator er vanlig. Fremgangsmåten er mye som brygge øl, som glycerin vil legge seg mot bunnen av tanken og kan pumpes ut før det stivner.
6

Når glyserinet fjernet, pumpe den gjenværende biodieselprodukt til en filtrert lagertank eller direkte inn i kjøretøyet. En enkel spy håndpumpe kan festes til den nedre ventil, og en lang slange kan sette fluidet i lagring.
7

filtrere alle partikler eller uønskede glyserin i fluidet. Enkle mesh kaffefilter kan være nok til å filtrere det ferdige biodiesel produkt, eller flere profesjonelle filtre kan installeres inline. Noen endelige topplag partikler kan eksistere, og skal kastes. Tanken vil kreve rengjøring og tørking før du bruker for neste gruppe med biodiesel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134063.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff