Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Typer drivstoff Alternativer til Bensin til biler

Som gasspriser gå opp og bekymringer om miljøet øker, fortsetter et populært emne for å være alternative drivstoff og alternative drivstoff kilder. Mens bilprodusenter svært offentlig utforsker hybridbiler, som opererer på en kombinasjon av bensin og elektrisitet, er de også utvikle alternative drivstoff kilder for biler, fra en rekke kilder. Diesel

Ordet "diesel" refererer til både en type drivstoff og en type motor. Motoren ble utviklet i 1892 av Rudolf Christian Karl Diesel og ble opprinnelig laget for å fungere på kullstøv. Diesel, som bensin, er raffinert fra petroleum, som er avledet fra olje. Diesel brenner renere enn bensin, slipper ut mindre klimagasser og drive betydelig mer effektivt enn bensin. Identiske biler med dieselmotor kan få 10 eller flere miles per gallon enn en bensindrevet motstykke. Diesel vanligvis har en høyere konsentrasjon av svevestøv, ved at du kan se dieseleksos mer enn bensin eksos. Diesel er ansett som sikrere enn bensin, som det har en høyere tenning punkt, og det eksplosivt brannfarlig. Det pleier også å få tykkere ved temperaturer under frysepunktet, og kan kreve tilsetningsstoffer i kjøligere temperaturer. I USA, er diesel tilgjengelig på mange bensinstasjoner og er omtrent samme pris som premium blyfri bensin.
Biodiesel

Biodiesel er en catch-all sikt som refererer til noe olje som kan erstatte i en bil for diesel. Med liten eller ingen forandring til en standard dieselmotor, kan diesel biler kjøres på en rekke av oljer avledet fra planter og dyr. Mange større byer tilbyr biodiesel drivstoff fasiliteter, som vanligvis tilbyr en blanding av biodiesel med motor-grade diesel. Dette er markert med karakteren av biodiesel blir merket ved, for eksempel, B60, hvor brenselet er 60% biodiesel og 40% vanlig dieseldrivstoff. Dette kommersielt tilgjengelig biodiesel er laget fra en rekke kilder, inkludert mais og soya olje. Det har blitt bearbeidet for å holde væske. Noen byer ansette kollektivtrafikkruten som er drevet av biodiesel, slik som Orlando, Florida. Imidlertid ble de opprinnelige biodiesel biler vanligvis drevet av resirkulert yngel olje, som ble hentet fra restauranter etter at den ble brukt til å lage mat. Denne oljen har en tendens til å koagulere, slik at biler som er drevet på matolje må ha en tank utstyrt med et varmeelement for å holde biodiesel væske.
Natural Gas
< p> Naturgass er tilgjengelig uavhengig av petroleum og regnes som en effektiv og jord-vennlig drivstoff kilde. Naturgass gir mange fordeler, inkludert å være tryggere, på grunn av heavy-duty lagertanker, billigere, koster omtrent en tredjedel av hva gassen koster å fylle en bil, samt å være renere. Mens drivstoffet er billigere, men er bilene ikke. Det koster flere tusen dollar for å konvertere en standard bensin bil inn i en naturgass kjøretøy, og dette inkluderer å legge til flere gasstanker å lagre naturgass, som tar bort plass i bilen. På grunn av de høye omstillingskostnader, men billige drivstoffkostnader, har mange større flåter av kjøretøy, for eksempel drosjer, flytransport, og busslinjer konvertert til bruk av naturgass. Phoenix, Arizona, opererer offentlige busser som opererer på flytende naturgass. Som i 2009, var det fortsatt mindre enn 2000 offentlige naturgass pumper i USA. Men Honda vil selge naturgass bileiere et hjem bensinpumpe som vil bruke eksisterende naturgass linjer og fylle en bil over natten. I 2009, disse kunne kjøpes for så lite som 500 dollar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134115.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff