Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Hvordan Kast glyserin Fra Biodiesel

Biodiesel er laget av behandling matolje med metanol og kaliumhydroksid. Den resulterende glyserin blir deretter separert fra biodiesel og blir et biprodukt som må avhendes. Det er et marked for ren glycerin, men biprodukt er giftig og må ha metanolen fjernet før den kan håndteres. Metanol er en klar væske som er toksiske ved innånding, svelges, eller hvis den kommer i kontakt med huden. Glyserin, kan ikke brukes i en hvilken som helst form, inntil det er fjernet. Du trenger:
Sikkerhetsutstyr, inkludert vernebriller, hansker og maske
Portable brenner
Pot stor nok til å inneholde glyserin
Stor, varm, aerobic komposthaugen med tørr vegetasjon

Vis mer Instruksjoner
Kokende glyserin
en

Hell glyserin i en pott. Denne potten skal brukes bare én gang for glyserin. Bruk sikkerhetsutstyr mens du gjør dette, og bo i et godt ventilert område, helst ute.
2

Ta med glyserin til en byll på en bærbar brenner. Kokepunktet for glyserin er 151 grader Fahrenheit, så du må ha en sterk varmekilde. La glycerin koke i flere timer inntil metanolen har kokt av. Når metanol er borte, er glyserin tryggere.
3

Kompost glyserin i en stor kompost pit. Rør kompost i tørr vegetasjon og bland godt. Å brytes ned, må luft og bakterier nå glyserin. I en godt vedlikeholdt komposthaug, vil glyserin brytes ned raskt. Det vil også legge til kompost ved å opptre som en kompost aktivator, og legger til varme i bunken.
Venting Glycerin
4

Plasser glyserin i potten og forlate uten lokk i et godt ventilert område. Glyserin bør være på et sted hvor barn og kjæledyr ikke vil være i stand til å nå den.
5

Rør glyserin ganger i løpet av de neste tre eller fire uker. Metanolen vil langsomt fordampe fra glyserin. Når metanol er borte vil du være i stand til å arbeide med glyserin.
6

Kompost glyserin som i den første delen. Bruk en stor kompost pit og blandingen er grundig med tørr vegetasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133983.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff