Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Kan jeg blande Veggie Oil avfall med Diesel & Run på det?

Selv om det ikke er mulig å bare begynne å helle vegetabilsk avfall i hvilken som helst bil, kan du konvertere en dieselbil som kjøres på avfall vegetabilsk olje (WVO). Denne konverteringen utgjør en heftig initial investering, men stor avkastning, både miljømessig og monetarily. Gjenbruk av matolje som ellers ville bli kastet bort betyr lavere drivstoffkostnader, og et drivstofforbruk 20 til 30 prosent bedre enn vanlig bensin. Krav
p Med mindre motor endringer, kan hvilken som helst dieselmotor kjøre på vegetabilsk olje avfall. De beste bilene for jobben er 70 og 80 Mercedes kjøretøy, Ford lastebiler eldre enn 2003 og Volkswagen, som de er lettest å konvertere. Den normale konvertert kjøretøy vil fortsatt være i stand til å kjøre på diesel, men også ren vegetabilsk olje, samt en blanding av de to.
Conversion Kostnader

En dieselbil kan tas til en mekaniker til å fullføre konverteringen for ca $ 1000. For eksempel anslår Lovecraft Biodrivstoff, som ligger i Los Angeles-området, at konverteringen vil ta omtrent tre timer. For gjør-det-selv, kan en $ 425 kit kjøpes direkte fra Lovecraft, Greasecar.com eller en rekke nettbaserte forhandlere.

Fordelene

Ikke bare vil en ombygd bil produserer 85 prosent mindre utslipp, men vegetabilsk olje kan hentes fra lokale restauranter uten kostnader. Olje søkere bør være sikker på å oppsøke bedre kvalitet oljer, som de som brukes på japanske restauranter, og unngå hydrogenerte oljer. I en klemme, kan olje kjøpes på enhver matbutikk, men ved å bruke resirkulert spillolje når det er mulig, vil den opprinnelige investeringen gjøres tilbake innen et par år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/133987.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff