Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Fordeler og ulemper ved en Hydrogen Generator

Hydrogen og oksygen kombineres for å danne vann. Hydrogen blir mest ofte opprettet ved hjelp av en hydrogen-generator, som separerer hydrogen-og oksygen-atomer. Når drivstoff blir brent for å drive en bil, at drivstoffet trenger oksygen eller hydrogen. Tradisjonelt disse drivstoffene brent med oksygen, men mange drivstoff forskere som søker å utvikle mer drivstoffeffektive biler har sett til hydrogen som nøkkelen til bedre drivstofføkonomi. Miljøvennlig

Hydrogen er bra for miljøet, ettersom hydrogen reduserer mengden bensin som må brukes av bilen. Hydrogen brenner renere enn bensin og gjør mye av arbeidet som bensin gjør i å drive bilen. Bensin frigjør giftige stoffer og karbonutslipp. Hydrogen-utslipp ikke er skadelig for miljøet og bare blandes med oksygen i luften for å produsere vann.
Dyrt Fuel Cells

hydrogen brenselcelle kan koste tusenvis av dollar , som i 2010. Disse brenselceller kan ofte være bygget for hundrevis av dollar i stedet for tusenvis, men bare av mekanisk tilbøyelig.
Greater Kjørelengde

Hydrogen gass gir en bil dobbelt så mye gass kjørelengde som bare bruker fossilt brensel alene. Gitt de stigende kostnadene av fossilt brensel, får dobbelt gass kjørelengde kan være gunstig fra et økonomisk ståsted. Hvis hydrogen makt er innlemmet i transport av varer og tjenester, vil disse kostnadene også gå ned.
Mindre strøm

Noen biler har blitt utviklet som kjøres på hydrogen brenselceller. Disse brenselceller gir ikke biler så mye strøm som tradisjonelle fossile brensler gjøre. Mangelen på strøm kan være problematisk når sjåføren trenger å reise avstander raskt.
Lavere volatilitet

Fossile brensler som sitter i gasstanker er svært volatile og kan være farlig hvis en flamme er i nærheten. I kontrast, hydrogen brensel er ikke farlig, bortsett fra når de er i ferd med å bli forbrent. Når det blir forbrent, de er like farlig som tradisjonelt drivstoff.
Flere skattelettelser

regjeringer er å gi skattelettelser til enkeltpersoner som kjører mer drivstoff-effektive biler for å oppmuntre til mer miljøbevisste aktiviteter. Disse skattelettelser ytterligere spare bileieren penger.
Mindre Perfected Technology

Hydrogen drivstoff laget av hydrogen generatorer har ikke blitt fullkommen i den grad hvor hydrogengass kan være brukes i alle biler. Kits eksisterer som tillater bileiere til å konvertere sine biler til hydrogendrevne biler, men disse pakkene noen ganger feil. Dessuten må de personer som konverterer bilene sine inn hydrogendrevne biler være mekanisk tilbøyelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134384.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff