Norge bil >> Biler >> brensel >> alternative drivstoff >> Content

Slik installerer en Hydrogen Generator

Riktig installasjon av hydrogen generator (også kalt en elektrolysør) er kritisk til sikker drift og effektivitet av enheten. Den hydrogengass som produseres av systemet er eksplosiv under de rette forhold. Men på grunn av hydrogen evne til å spre seg raskt i luft, riktig installasjon av generatoren er ikke vanskelig. Unngå "Big Bang" er et spørsmål om å installere de riktige sikkerhetsinnretninger i systemet. Bubblers og sjekk ventiler kreves sikkerhetsanordninger som hindrer eksplosjoner, og bør aldri bli oversett. Dagens store høyeffektive hydrogen generatorer er for stor til å passe trangt motorrom og bør installeres i bagasjerommet eller luke området. Du trenger
Hydrogen Generator Gängpressande metall skruer
Bormotor
borekroner
Course tråden maskin skruer
"L" parentes
RTV silisium
Wire bånd
Vis flere instruksjoner
en

Plasser hydrogen generator i bagasjerommet eller luke området av kjøretøyet. For å minimere sloshing av elektrolytten væske, bør det monteres så nær midten av kjøretøyet som mulig. Markere posisjonen til hjørnene av huset, og ønsket brakett posisjon, med en tusj og fjerne generatoren. Marker braketten posisjon på både generator og gulvet i bilen.
2

Pre-drill og trykk på brakett hull i akryl hydrogen generator boliger. Unngå boring helt gjennom hydrogen generator. Hvis du gjør det, bruker R.T.V. silisium for å tette hullet og hindre lekkasjer. Fest monteringsbrakettene til hydrogen generator boliger.
3

Position og markere braketten plasseringen av bobler og avkjørselen hullet for levering rør som går til motorrommet. Se etter gjenstander under bilen som kan bli skadet av boring, deretter bore avkjøringen hull for levering linje.
4

Plasser hydrogen generator og bobler i bagasjerommet eller luke område, på linje med merkene tidligere har gjort. Ved hjelp av self-taping metall skruer, fester hydrogen generator og bobler til kjøretøyet.
5

Koble utløpet av hydrogen generator til innløpet av bobleren med vakuum slangen. Kjør vakuum slangen fra uttaket av bobleren til motorrommet. Fest avløpsslangen til en manifold vakuum kilde under panseret. Plasser slangen unna varme objekter ved hjelp av wire bånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/alternative-fuels/134228.html

Previous:
Next:

alternative drivstoff